Ако сме фенове на удобните спортни обувки, съчетани с ярка

...
Ако сме фенове на удобните спортни обувки, съчетани с ярка
Коментари Харесай

Маратонките, които задължително трябва да имаме

Ако сме почитатели на комфортните спортни обувки, съчетани с ярка хармония, adidas Gazelle Bold несъмнено е нашият избор. С ексцентричния си дизайн, те са нов прочит на класическия модел, появил се още през 1966 година, изработен с велур и наложително в ярки цветове.
 Adidas Gazelle и за какво това са най-актуалните маратонки за пролетта
Маратонките, които всички желаят тази пролет

И които са настоящи към този момент... 50 години

Особено подобаващ за хората с стеснен бюджет, моделът Gazelle Bold Green се отличават със ярка, зелена велурена структура, на която контрастират присъщите бели линии на adidas, както и златистите букви на надписа Gazelle. Задната част е допълнена от кожа в шеговит бонбонено розов цвят.

В региона на пръстите пък ще видим присъщото за Gazelle в допълнение Т-образно парче кожа, въведено в дизайна за първи път през 70-те години на предишния век. А най-любопитното от всичко е долната част на обувката, формирана от цели три междинни подметки - напълно в бяла цветова гама и направени от гума.

През последните месеци винтидж трендовете в спортните обувки се завърнаха с цялостна мощ. Това накара доста марки да се потопят надълбоко в архивите си и да върнат цветове и силуети от предишното, в това число Air Jordan 1 High Metallic Red от 1985 година и Stüssy x Nike Vandal High Deep Royal Blue - модел, който не сме виждали от цяла безкрайност.

Adidas Gazelle Bold Green се появява на пазара на през днешния ден, 1 юни, и ще се продава в определени магазини за спортни артикули по целия свят. А най-хубавото е, ще бъде наличен и в други цветови комбинации, прецизират от GQ.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР