Ако случайно сте забравили, припомняме ви - Том Круз и

...
Ако случайно сте забравили, припомняме ви - Том Круз и
Коментари Харесай

Тя е на 30 години, но не знаем почти нищо за нея: вижте дъщерята на Том Круз и Никол Кидман

Ако инцидентно сте не запомнили, припомняме ви - Том Круз и Никол Кидман бяха женени цели 11 години и имат две осиновени деца - Изабела и Конър.

Бела, както я назовават по-често, е осиновена малко след раждането си през 1992 година, а родителите ѝ полагат взаимно грижи за нея до развода си през 2001 година След раздялата момичето израства в традициите на сциентоложката черква, бивайки отгледано от татко си. Днес живее в Лондон, където работи като художник и има лична марка дрехи - Bella Kidman Cruisе.

Бела пази ревниво персоналния си живот и не обича обществените изяви. Публикува толкоз рядко свои фотоси в обществените мрежи, че всяка нейна публиакция се трансформира в вест. Такъв е казусът и в този момент.

Дъщерята на Том Круз и Никол Кидман качи свое селфи с нова прическа и благодари на фризьора си за работата.
                             

Повече изявления в профила на Бела са свързани с изкуството, което основава, а последните фотоси, на които участва самата тя са от септември и октомври 2021 година.

Въпреки супер известните си родители, Бела и брат ѝ Конър изразнаха отвън светлината на прожекторите.  През 2015 г. Изабела се омъжи за консултанта по осведомителни технологии Макс Паркър. Родителите ѝ не участваха на сватбата, а откакто новината за тяхното неявяване се популяризира, мнозина започнаха да спекулират, че Бела се е отчуждила и от двамата си родители.

Самата Бела отхвърля тези изказвания, като през 2016 година признава пред Daily Mail:  „ Разбира се, че си приказваме, те са мои родители. Всеки, който твърди противоположното, приказва нелепости. “

Носят се клюки, че решението на двете деца да следват стъпките на татко си в сциентоложката черква, са ги отчуждили от майка им. Твърди се, че в действителност отводът на Никол, която е католичка, да се причисли към тази черква е изиграл роля за раздялата им.
                             

В свое изявление Кидман споделя следното по тематиката: " Всичко това е доста персонално. Трябва да пазя връзката с децата ми. Знам на 150%, че бих дала живота си за моите деца, тъй като това е смисълът на всичко. Те са възрастни хора. Могат сами да вземат решения. Направиха своя избор и се причислиха към сциентоложката черква и работата ми като тяхна майка, е да ги обичам. "

" Аз съм образец за приемливост и имам вяра, че без значение какво прави детето ти, ти си задължен да го обичаш и то би трябвало да се усеща обичано от теб. Ужасно е, в случай че отнемеш обичта и фамилията от едно дете. Нашата работа като родители е да предлагаме на децата безусловна обич. "
 Децата на Никол Кидман и Том Круз - Изабела и Конър, през годините  Децата на Никол Кидман и Том Круз - Изабела и Конър, през годините  Децата на Никол Кидман и Том Круз - Изабела и Конър, през годините  Децата на Никол Кидман и Том Круз - Изабела и Конър, през годините
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР