Ако случайно сте израснали през 90 години, сте от щастливците,

...
Ако случайно сте израснали през 90 години, сте от щастливците,
Коментари Харесай

Ще се сетите ли - кои са тези актьори и кой е сериалът

Ако инцидентно сте израснали през 90 години, сте от щастливците, които живееха в Златните години на ситкома.

"Приятели ", "Малкълм ", "Само за фотография " са единствено част от паметните поредици, които в действителност заковаваха пред екрана във времената, когато не можеше да се превърта. Изпуснатият епизод беше вечно.

Има обаче едни сериал, който в действителност е специфичен, тъй като ни накара да погледнем на себе си като на извънземни. Актьорите от фотографията бяха звездите, които огряваха цялата ни вселена или най-малко третата планета в поредицата "На посетители на третата планета ". Как наподобяват актьорите през днешния ден - вижте в галерията ни.

ВИЖТЕ АКТЬОРИТЕ ОТ "НА ГОСТИ НА ТРЕТАТА ПЛАНЕТА ДНЕС " - СНИМКИ

Сериалът

"На посетители на третата планета " се излъчва за първи път през 1996 година. Сюжетната линия наблюдава разследващата мисля на група извънземни, изпратена на най-маловажната планета в галактиката, наричана от останалите "Третата канара от слънцето ".
 Актьорите Актьорите
Комадир на задачата е Дик Соломон (Джон Литгоу), подпомаган от военния офицер Сали (Кристен Джонсън), опитният шпионин Томи (Джоузеф Гордън-Левит) и живата връзка с космоса -Хари (Френч Стюарт).

32 година разлика: по какъв начин наподобява през днешния ден хубавицата от "Топ Гън "

На симпатичните извънземни обаче скоро им излиза наяве, че животът на незначителната планета е доста по-сложен, в сравнение с наподобява в реалност. Това, което ще обърка най-вече задачата им, е любовта. Дик Соломон ще се влюби в своята колежка от университета, Мери.

Сали - в симпатичния, леко топчест служител на реда Дон, а останалите също ще преминат през доста премеждия.

Като изключим множеството комични обстановки, в които попадат извънземните, паметни ще останат връзките с "Голямата глава ", която дава нареждания от космоса.

А другояче, като цяло, този актьорски състав съумя да се осъществя.

Джон Литгоу взе участие в голям брой продукции, Джоузеф Гордън-Левит играе в някои от най-култовите продукции на поколението си ( "500 дни от лятото "), а Кристен Джонсън продължиха сполучливото си партньорство в последващи сполучливи сериали, като да вземем за пример "Бивши ".

Как наподобяват Юлия и Лена от Тату

Как се промени актрисата, която изигра красивата Каралайн от "Дързост и хубост "

Как се промени актрисата, която изигра Тейлър от "Дързост и хубост "

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още любопитно наличие от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР