Ако си зодия Риби, ти имаш прекрасни лични характеристики (творчески

...
Ако си зодия Риби, ти имаш прекрасни лични характеристики (творчески
Коментари Харесай

17 неща, които само момичетата от зодия Риби ще разберат

 жена-зодия-Риби

Ако си зодия Риби, ти имаш прелестни персонални характерности (творчески и емпатични) или неприятни привички (като това да преглъщаш възприятията си). Освен че се ръководи от планетата Нептун и други неща като храна и страсти, тук са събрани кп забавни неща, които характеризират жената-Риби: 

1. Постоянно ти споделят, че си прекомерно „ прочувствена “. Съвсем умерено можеш да добавиш „ плачене “ като умеене от трудовата ти биография.

2. Склонна си да се губиш в мислите си когато и да е. Нека прекараме 40 минути под душа, представяйки си какво е да си нимфа!

3. Трудно взимаш решения. Прекарваш нездравословно количество време, обмисляйки дали искаш юфка по арабски или пилешки хапки… преди да се отдадеш и на двете.

4. Ти си необикновено гневна… и го знаеш. Сменяш настроенията си по-често от бельото си. Това е съществено.

5. Но силата ти непрекъснато притегля хора, които не могат да ти се наситят. 

6. Невероятно интуитивна си, което ти разрешава с лекост да се сприятеляваш с непознати. Имаш толкоз най-хубави другари от купони по нощните заведения и домашни празненства, че си им изгубила броя.

7. Понякога ти лепват етикет „ срамежлива “, когато просто не ти се приказва с избрани хора. Не си тиха, просто някои хора не заслужават компанията ти.

8. Колкото и да обичаш да си обществена, в действителност се наслаждаваш на времето си сама. Нищо не може да се съпостави с това да хапваш, да четеш, да спиш, да си гледаш сериалчето на мира!

9. Когато влезеш в самотните си етапи, завличаш и приятелите си по-често, в сравнение с ти се желае да си признаеш. Кралица си на това да прочетеш известието и да забравиш да отговориш през идващите 3 дни.

10. Ти си необикновено сензитивна, по тази причина мразиш и интензивно избягваш борби. Предпочиташ да имаш обрив под мишниците, в сравнение с да се разправяш с идиоти.

11. Наистина си амбициозна, само че от време на време имаш проблем с това да придвижваш задачите си към деяние. Харесваш концепцията да участваш в маратон, само че когато пристигна време да тренираш… предпочиташ да плануваш какъв брой километра ще избягаш… до момента в който хапваш порция пържени картофки.

12. Най-щастлива си, когато изразяваш себе си посредством писане, танцуване, музика или мода. Или посредством стресово преяждане, плачене да ти олекне и липсинг на старите части на Кичка Бодурова.

13. Смяташ, че любовта е красива, само че не можеш да се наситиш на независимия си живот. Нищо не ти доставя такова наслаждение като да бъдеш във връзка… с храната.

14. Празниците те вършат супер сантиментална. Или си в действителност щастлива, или си в действителност депресирана, според от това какъв брой коледни сладки си изяла.

15. Имаш убийствена памет и в никакъв случай не забравяш неприятното. Никога няма да простиш на майка си, че когато беше на пет, ти сподели, че витаминити са бонбони, които ти подаряват супер сили. Никога.

16. Ти си превъзходен слушател и всеки идва при теб с проблемите си. Щеше да бъдеш превъзходен терапевт, в случай че не беше толкоз прочувствено нестабилна!

17. Пука ти за другите, само че от време на време забравяш да даваш и на себе си същите грижи. Не забравяй да оставяш малко обич и за себе си, момиче! Ти го заслужаваш.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР