Ако си зададете въпроса кои са нещата, които правят живота

...
Ако си зададете въпроса кои са нещата, които правят живота
Коментари Харесай

Защо банковите онлайн услуги стават все по-популярни

Ако си зададете въпроса кои са нещата, които вършат живота ви по-лесен, незабавно ще се сетите за смарт телефони, таблети, мобилни устройства и надали ще пропуснете да споменете  възможностите, които идват с интернет.

През последните години точно интернет пое главната роля на реализатор на редица досадни и времеемки административни действия, сред които онлайн банкирането и банковите онлайн услуги като цяло. Вече не се постанова честото вървене до банкови офиси, губене на време, чакайки „ на опашката “, и планините от хартия, които подписвате всякога. Всичко става бързо, елементарно, несъмнено, доста по-практично и доста по-екологично.

Като се вземе поради възходящия лист от преимущества на банковите онлайн услуги, не е изненада, че известността им нараства, както измежду по-младите и дейни хора, по този начин и измежду останалите възрастови групи.

Банковите онлайн услуги ви разрешават да контролирате, заявявате и управлявате парите си на всички места и когато и да е, а клиентите на онлайн банкирането се радват на неотложен достъп до сметките си и необятна гама от услуги, непосредствено от свoето мобилно устройство, обвързвано с интернет.
 d iStock/ Getty images/ Freepik
Във век, в който незабавният достъп до парични средства е значим, нововъведенията във финансовата сфера не стопират да се развиват и да оферират от ден на ден усъвършенствания и благоприятни условия за улеснение на живота. Вече можете да заявите нова кредитна карта напълно онлайн.

Инвестбанк създаде автоматизирана процедура за кандидатстване за „ Бърза кредитна карта “, която е налична както за актуалните, по този начин и за нови клиенти на банката. За кандидатстване са нужни само смарт телефон (или компютър), интернет и персонална карта. Заявяването става посредством особено основан микросайт, където можете да изберете от два вида кредитни карти - Mastercard Standard и Mastercard Gold в друга валута.
Инвестбанк подсигурява висока сигурност на персоналните данни посредством изцяло гратис мобилно приложение с заоблачен КЕП за сключване на документите за кандидатстване, което сваляте непосредствено от уеб страницата. При утвърждение в приложението идва и контракт за мечтаната кредитна карта. Подписването става единствено с един клик. Като бонус получавате регистрация (потребителско име и парола) за услугата „ Интернет банкиране “ и можете да наблюдавате придвижванията по новата си сметка 24/7. Имате опция да изберете комфортен за вас адрес, на който да получите картата си с пощальон.

Целият развой по инспекция, регистрация и утвърждение не изисква намесата на банков чиновник. Създадена е интеграция с мобилното приложение „ Евротръст “, в което автоматизирано се изпращат документи за електронно сключване. Издаването на новаторската „ Бърза кредитна карта “ от Инвестбанк е напълно цифровизиран развой, който ви пести време, старания и нерви.

Като съвременна финансова институция и посредством цялостната автоматизация по издаване на „ Бърза кредитна карта “ Инвестбанк сполучливо работи за редуциране времето за обслужване на клиенти, опция за по едно и също време култивиране на стотици поръчки, опция за кандидатстване когато и да е и доста други. Онлайн администрацията по издаването на „ Бърза кредитна карта “  способства за минимизирането на хартиената документи, както и понижаване на потреблението на писалищен материали, тонери и др. 

Освен че Инвестбанк залага на технологиите, с цел да обезпечи обслужване от най-високо равнище, банката дава и своя принос за по-устойчиво бъдеще и по-екологична среда на живот..wrap-banner> *:before,.wrap-banner::before { content: ``; }.banner-position-right { margin-bottom: 0px; }
Създадено за
ibank.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } КоментариВход-->
Не се толерират отзиви с обидн

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР