Ако си мислите, че това е улица в Бейрут -

...
Ако си мислите, че това е улица в Бейрут -
Коментари Харесай

Това не е улица в Бейрут - в България е СНИМКА

Ако си мислите, че това е улица в Бейрут - бъркате се. В България е и по-точно в село Дебрене, област Благоевград.

Случайно попадаме на фотографията, която ни остави шокирани - на нея е фотографирана една от улиците в селото, която плаче за ремонт и несъмнено има незабавна потребност да се асфалтира напълно.

" Дебрене! Бяхме се съгласили,че имаше " улица " в село Дебрене! Е, в този момент към този момент няма! Силно се надяваме, че ще бъде направено нещо, в случай че не за прекосяването на персоналните ни коли, то най-малко умерено да може да мине кола за спешна помощ! В селото към момента живеят хора! ", написа Елена Станкова, която е разгласила и фотографията.

" Бедничките ръководещи, които окрадоха милиони от парите за автомагистрали нека да пуснат някоя трошица, та да асфалтират пътя... ", споделя Антоанета в мненията под обявата.

GlasNews.bg потърси Елена Станкова за коментар по тематиката, пред екипа ни тя показа, че улицата от години е в това положение, а след забележителен по количество проливен дъжд, улицата, която си няма име, е в трагично положение. Снимката удостоверява думите й.

Това е основната улица на селото от площада около черквата до учебното заведение издигнато от Яне Сандански. Жителите са безапелационни, че вярата умира последна и се надяват, а и упорстват улицата да бъде включена в годишния проект за ремонт на общината, в случай че не до края на тази, то най-малко за идната година.

Хората там си заплащат налозите и желаят по улицата да се движат обикновено. Големи усложнения изпитват както пешеходците, по този начин и водачите.

" Това е село в Рая, единствено на 4 км от Сандански, в полите на Пирин планина, само че за жалост никой не го интересува! ", разяснява Елена Станкова пред GlasNews.bg.

Дебрене е доста чисто и безшумно село, среща се в регион без промишлено замърсяване. Селото е желана последна дестинация за непрекъснато или сезонно престояване от доста хора, основно поради чистия въздух и обширната зеленина.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР