Ако си мислите, че гастролите на баджанака на Румен Радев

...
Ако си мислите, че гастролите на баджанака на Румен Радев
Коментари Харесай

Радев и Свиленски по британски: Камила покани баджанака на Чарлз на коронацията

Ако си мислите, че гастролите на баджанака на Румен Радев - Георги Свиленски в президентството при са смешни, помислете отново - синьокръвните особи очевидно обичат да се излагат по същия метод. Камила Паркър Боулс нанесе тежък удар под кръста на крал Чарлз III, като броени дни преди коронацията му кралицата консорт е поканила някогашния си брачен партньор Андрю Паркър Боулс на церемонията, написа " Мирър ".

По данни на изданието, 83-годишният Андрю е получил покана за коронацията, която ще се организира на 6 май, и от първите редове ще следи по какъв начин тримата му внуци носят шлейфа на някогашната му по време на церемонията в Уестминстърското абатство.

Близък приятел на някогашния брачен партньор на кралицата отбелязва, че макар обстоятелството, че Камила и Андрю са се развели през 1995 година, връзките им не престават да бъдат доста другарски. 



" Те са тясно свързани. Андрю прави доста за Камила. Те обядват дружно постоянно. Той постоянно е бил и ще остане до нея ", прецизира източникът. 

" Всички обичат Андрю. Той е доста неотразим и постоянно е подкрепял Камила. Въпреки всичко те съумяха да запазят в действителност топли връзки. И това оказва помощ доста на техните деца и внуци ", споделя маркиза Лансдаун, близка приятелка на Камила.

Трябва да се означи, че Андрю Паркър Боулс ще участва на коронацията, до момента в който доста родственици на фамилията, в това число братовчедката на принц Филип лейди Памела Хикс, не получиха предложения за историческото събитие. 

Нещо повече, Андрю ще е на първите редове, до момента в който по-малкият наследник на краля принц Хари ще е цели 10 реда зад останалата част от кралското семейство. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР