Ако сега не се състави правителство, вероятността да отидем на

...
Ако сега не се състави правителство, вероятността да отидем на
Коментари Харесай

След срещата с Габровски: ДПС са готови за нови разговори


„ Ако в този момент не се сформира държавно управление, вероятността да отидем на последващи избори е доста висока “.

Това съобщи претендентът за министър председател проф. Николай Габровски по време на среща с. Той посочи, че предлагането му за състав на Министерския съвет ще бъде от специалисти, които не са мощно политизирани.

Снимка: Ладислав Цветков


Председателят на придвижването Мустафа Карадайъ поздрави Габровски за поетата отговорност.

„ Един незадълбочен взор върху вашата биография приказва, че нямате потребност от партийните единоборства, които се постановиха в нашата страна. Радваме се да чуем, че на политическия терен би трябвало да се търси нормалността. Това за не е непозната тематика. От 2016 година това е мотото – да върнем нормалността в политиката “, добави той.

Снимка: Ладислав Цветков


„ Вие сте прав, че ярките партийни фигури биха затруднили преход към тази нормалност. В момента виждаме ултиматуми за осъществяване на диалози. Диалогът е доста надалеч. Свидетели сме на ултиматуми, с цел да се виждаме и приказваме – надалеч сме от нормалността “, изясни Карадайъ.

„ За да има кабинет, би трябвало да има изясненост какво ще прави. Структурата на държавно ръководство е изпипана и ясна – парламентарна република със мощна изпълнителна власт, представителна роля на президентството и самостоятелна правосъдна власт. За нас е значим детайл и програмата – цели и цели, както и персоналният състав “, уточни ръководителят на.

Снимка: Ладислав Цветков


Ние сме подготвени, отворени по всевъзможни тематики, когато и да е да приказваме, акцентира Карадайъ.

По тематиките за Шенген, еврозоната и законодателството към Плана за възобновяване са допирни точки с, уточни Николай Габровски. Той организира срещи с всички партии, които се отзоваха. и „ " разговаряха с претендента за министър председател от, само че оповестиха, че няма да го поддържат. „ " и „ " отхвърлиха срещи.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР