Ако се вярва на ранните слухове, Samsung ще подобри значително

...
Ако се вярва на ранните слухове, Samsung ще подобри значително
Коментари Харесай

Подобряването на характеристиките на Samsung A може да повлияе отрицателно върху цената им

Ако се има вяра на ранните клюки, Samsung ще усъвършенства доста характерностите на бъдещата серия смарт телефони Galaxy A (2018). Те могат да получат безрамкови екрани Infinity Display и две камери. За страдание, тези нововъведения могат да доведат до забележителното повишаване на новите артикули. За това оповестяват задгранични източници.

Трите предстоящи телефона, в това число и Samsung Galaxy A3, A5 и A7 от 2018 година може да вземат от флагманските апарати премиум-дизайните, както и естествено отбраната от прахуляк и влага. А слуховете за Infinity Display не стопират да се появяват в мрежата. Ако компанията в действителност направи това, то тогава бъдете подготвени за наличието на читател на пръстови отпечатъци на задния панел. Екранът е допустимо да е със заоблени ръбове и ъгли, като в Galaxy S8.

Трябва също да се означи, че най-достъпният уред може да загуби някои неща. Най-вероятно Samsung A3 2018 няма да получи чифт лещи на задния панел. Също по този начин, има учредения да се счита, че екрана ще остане плосък.

Така или другояче, тези смарт телефони без изключение, би трябвало да получат по-разширени спецификации, спрямо предходните модели. Вероятно ще бъде повишен и размера на вградената батерия и доста да бъде усъвършенствана общата продуктивност. Със сигурност те ще бъдат пуснати с Android Oreo, макар че това тъкмо към момента е незнайно.

Ако от Samsung този път не изневерят на традициите, то евентуално ще забележим устройствата от междинния сегмент при започване на идната година, т.е. тяхната дата на дебюта е планувана за януари или февруари.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР