Ако се вълнувате от темата за учене през целия живот,

...
Ако се вълнувате от темата за учене през целия живот,
Коментари Харесай

За училището на живота няма възраст

Ако се вълнувате от тематиката за учене през целия живот, заповядайте на Трети новаторски конгрес „ Умения за информално учене за всички възрасти “, който ще се организира онлайн на 22.02.2024 година от 12 до 14 ч.

Форумът би бил потребен за експерти, експерти и фенове на ученето посредством процедура и прекарване (информално учене) от всички области на познанието и от всички възрасти. Той дава опция на всеки, който желае, да се включи с изявление в границите на 5 минути за шерване на възгледи или положителни образци от активността и опита си по водещите тематики от програмата.

Програма
Модул за предучилищна възраст: Авторска стратегия „ Аз в този свят – философия за детската градина “. Модул за учебна възраст: Сборник с положителни практики „ Управляваме учебното заведение с ученическо самоуправление “. Модул за студентска възраст и всички над нея: „ Еволюция на суверенитета в условия на Четвърта индустриална гражданска война “. Повече за събитието и изискванията да се включите като представител може да видите тук.

Участието във форума е гратис, с авансово записване до 16.02.2024 година тук. Всички записали се ще получат връзка за включване през платформата Zoom на 20.02.2024 година

За връзка с уредниците:

доктор Таня Желязкова–Тея, 0888 99 09 21
[email protected]
www.iii-bg.org

Събитието се организира с общителното подпомагане на: Регионално ръководство на образованието София–град, Национално издателство за обучение и просвета „ Аз-буки “, Център по философия с деца в СУ „ Св. Климент Охридски “ Cyber 360 Academy – първата българска академия за киберсигурност, Патентно бюро „ Д-р Емил Бенатов и сътрудници “, Секция „ Педагогика и логика на психиката “ в Съюза на учените в България, Съюз на българските публицисти, Синдикат на българските учители Европейски дигитален иновационен хъб „ Тракия “, Фондация „ Хестия “, Сдружение „ Съучастие “, Сдружение „ Движение Предтечи “, Сдружение на създателите с увреждания в България, Асоциация на младите учени, Клуб за фантастика, евристика и прогностика „ Аркадий и Борис Стругацки “, медиен сътрудник – Списание ОСЕМ и със специфичното присъединяване на Изследователска група „ Homo creabilis “ към ИИИ.
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР