Ако се слушат руските медии, то говори как заплахата за

...
Ако се слушат руските медии, то говори как заплахата за
Коментари Харесай

Бойко Ноев: Когато излъчваме страх, ние се превръщаме в плячка за Кремъл

Ако се слушат съветските медии, то приказва по какъв начин опасността за Русия е Запада. Русия въстава на битка против груповия Запад. В Руската войска нещата не вървят добре и това кара Путин да бърза. Откакто той е на власт, Путин и обкръжението му основават чудовището шовинизъм. той се обръща във вътрешността. Те не могат да позволен Русия да загуби тази война. Важно е оповестените референдуми. те са средство за легализиране на териториални придобивки. Загубата за Путин е най-малкото политическа гибел. 

Сериозните западни водачи разпознават като сериозна тази опасност. Путин ще гони слабите звена. България изключително блестящо изпъква. Не считам, че е пристигнал миг за привикване на КСНС. Два фактора имат значение- това се случва на интернационалното поле. дейностите на Путин съответствува с изборите. това ще окаже въздействие. Може Путин да разгласи анексирането на тези територии към изборите у нас.

 

Ние би трябвало да се върнем към тематиката за независимостта. Русия изнася първични материали и корупция.  Зависимостта би трябвало да се приключи оптимално бързо. Не може да хленчим, че би трябвало да търсим газ от Русия. 

Дебатите първоначално за специфичната интервенция, тези времена отминават. Ние ближем раните от тези разногласия, в това число и този дали би трябвало да дадем оръжие. Ние се отличаваме с накърнимост. Когато излъчваме боязън, ние се трансформираме в плячка за Кремъл. 

Не мога да бъда обединен със шкафчетата и чекмеджетата, както и с къщата в Барселона. Войната демонстрира, че досегашните проекти на НАТО са остарели. Трябва нови средства и подходи. Политически България би трябвало по нов метод да устрои своята защита - друга е ситуацията. Това са дилемите на политиците ни. 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР