Ако се случи нещо като това, което се случва на

...
Ако се случи нещо като това, което се случва на
Коментари Харесай

Каракачанов: Имаме готовност да изпратим 1400 военни на границата ни с Гърция

„ Ако се случи нещо като това, което се случва на Гърция, присъединяване на армията е неизбежно. Имаме подготвеност в границите на няколко часа да изпратим 400 души, а в границите на 12 часа – още 1000. Ние, като държавно управление, имаме ясната визия, че не би трябвало да позволяваме нито един незаконен мигрант в страната ”. Това съобщи министърът на защитата Красимир Каракачанов малко след края на церемонията по издигане българския байрак пред Паметника на Незнайния боец.

Каракачанов разяснява, че България не би трябвало да позволява нито един незаконен мигрант и законите би трябвало да се съблюдават.

„ Който желае да посети Република България, да бъде по този начин добър да си извади виза, паспорт. Това, което се случва в Гърция е бедствия. Пререканията сред Ердоган и европейските водачи са от дълго време. В целия този конфликт България е почтена “, съобщи министърът на защитата.

По негови данни, ситуацията на границата ни все още е спокойна. „ Всички сигнали за придвиждаващи се мигранти от турска страна се изпращат към управляващите на южнатата ни съседка, откъдето до момента са реагирали съответно “, уточни още той.

Красимир Каракачанов напомни, че на днешният народен празник е завоюван с доста кръв от хора, които са се борили за България.

„ Трети март е признакът на нашето Освобождение, тъй като това е първият контракт, с който се оформя свободната българска страна. Ето това е нашият празник. Един блян, към който би трябвало да се сплотяваме. Смятам, че българската войска дава мотиви за горделивост, тъй като е съвременно въоръжена и заплащането се усилва ”, добави министърът на защитата.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР