Ако се характеризирате с високо развита съпричастност, загриженост за чувствата

...
Ако се характеризирате с високо развита съпричастност, загриженост за чувствата
Коментари Харесай

Тези зодии са емоционално интелигентни

Ако се характеризирате с високо развита съпричастност, угриженост за възприятията на другите и се преценявате с останалите хора, а освен със себе си, това може да е индикатор за висока прочувствена просветеност.
Везни
Везните са прочувствено интелигентни, тъй като знаят по какъв начин да „ четат “ хората. Това значи, че те четат безпроблемно сред редовете, мислят за думите на други хора и ясно схващат невербалната тирада. Във взаимоотношенията с близките те знаят от какво се нуждаят, като следят езика и държанието на тялото си. Те са доста интуитивни и слушат вътрешния си глас и рядко реагират без да мислят. Те също не вземат решения ненадейно или неразумно.
Рак
Раците са специфични по това, че дават на другите убеденост и чувство, че могат да приказват с тях за техните усеща. Също по този начин, те са положителни слушатели, обичат да оказват помощ на другите, като търсят решения на своите проблеми. В допълнение, те се радват на прочувствена обвързаност към другите, най-често проявяваща се в дейности на съпричастност и свързване с възприятията на другите.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР