Ако сделката за придобиване на ЧЕЗ бъде възпрепятствана, това ще

...
Ако сделката за придобиване на ЧЕЗ бъде възпрепятствана, това ще
Коментари Харесай

Върбакова:Аз съм крайният собственик на ЧЕЗ

Ако договорката за придобиване на ЧЕЗ бъде възпрепятствана, това ще е нарушение на капиталовия интерес, съобщи Гинка Върбакова, съобщи Нова телевизия.

" Смяната на собствеността на ЧЕЗ не трансформира по никакъв метод услугата, която крайният консуматор ще получава, нито цената, която ще заплаща ", даде обещание тя.

Бизнесдамата от Пазарджик съобщи, че от 20 години е в частния бизнес, а от 10 години се занимава с енергетика, и в частност - с фотоволтаици. " Аз съм едноличният притежател на фирмите. Това се вижда от Търговския регистър”, съобщи Върбакова.

Гинка Върбакова призна, че компанията, която взе участие в процедурата, е на 1 година: " Това е компания, зад която стоят моите компании. Фирмата е основана особено за договорката. Затова тя няма опит и е с капитал от 50 хиляди лв.. Според българското законодателство, тя можеше да е и с 2 лв. капитал ".

Запитана по какъв начин банката си подсигурява, че обезпечава парите, Гинка Върбакова отвърна: " Практиката е при подобен тип финансиране да бъдат залагани акциите на сдружението, т.е. това е изцяло позната във финансовите среди практика”. И добави, че активите на нейните компании се правят оценка на към 100 милиона лв..

" Нашето име беше в медиите от една година. И до момента никой не ни потърси, с цел да ни попита кои сме ", сподели Върбакова.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР