Ако сънувате човека, когото в реалния живот обичате, и той

...
Ако сънувате човека, когото в реалния живот обичате, и той
Коментари Харесай

Какво значи ако сънуваш човека, когото обичаш

Ако сънувате индивида, който в действителния живот обичате, и той ви се изяснява в обич в съня ви, това е сигурен знак, че скоро в живота ви ще настъпят съществени промени. Ако сънувате, че вие се обяснявате в обич на обекта на възприятията си, това е знак, че приятелите ви се възползват от вас, без вие даже да подозирате за това.

За да се предпазите от това, на идната нощ си легнете с жълта лента, напоена със солена вода, омотана към главата ви. След 10 минути я свалете. Ако сънят ви се повтори, още веднъж повторете процедурата с жълтата лента.

Ако сънувате, че сте щастливи с обичания си човек, това значи, че за вас тази обич е същинска и възвишена. Сънувате ли, че вършиме обич насън с него, това предвещава неуспехи и пречки по пътя към задачата ви.

 да спиш с обичания човек

Ако в съня ви обичаният ви човек се отнася добре с вас, това е добър знак – ще ви върви в работата. Ако се целувате с обичания си човек насън, това предвещава невярност от негова страна.

Прекалено мощната ревнивост насън към индивида който обичате, е знак, че в действителността ви чака разбулване на някаква загадка, за която не сте подозирали.

Ако сънувате обичания си човек да се целува с друга, това значи, че в най-скоро време ще се разделите с него вечно, само че решението за това ще вземете вие.

Ако насън виждате обичания си човек, само че отдалече, а той не ви вижда, това значи, че в действителния живот ще би трябвало да оправяте грешките на свои близки.

Ако сънувате, че половинката ви изневерява насън, това значи, че ви чакат приятни вести. Ако сънувате, че обичаният ви се сърди, това значи, че скоро ще сте изправени пред въпроса дали да продължите да сте с него или да прекратите връзките си.

Когато сънувате обичания си човек в обществото на негови другари, а за вас той не се и сеща, това значи, че в действителния живот той има нова обич.

Разгледайте още нашия обстоен азбучен съновник.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР