Ако само за минута потърсите в интернет вие с лекота

...
Ако само за минута потърсите в интернет вие с лекота
Коментари Харесай

Как да излъжем с народни методи дрегера

Ако единствено за минута потърсите в интернет вие с лекост ще намерите десетки начини да се окажете здравомислещ зад кормилото. Твърди се, че някои от тях не разрешават освен да не предизвикате съмнения у автоинспектора, само че даже да минете и инспекцията с дрегера.

Всъщност всичко това не е истина. Дрегерът, въпреки и да наподобява стилен и първичен, изобщо не е елементарен. Вътре в него има микро-електрохимична лаборатория, която на процедура е невероятно да излъжете.

Най-простият от препоръките е да се имитира издишване в прибора или да се диша в действителност, само че около мундщука. Не работи.

Съвременните устройства за осъществяване на разбори имат потребност от несъмнено количество въздух. При това постъпващ не на самотек от атмосферата, а под налягане. Веднага щом нормата бъде изпълнена, звучи звуков сигнал и издишването може да бъде прекъснато.

Докато дрегера не подаде сигнала, водачът може да си " духа " колкото си желае.

Да се надува подправено също не е вид. На някои дрегери са сложени дребни огледалца към зоната на дупката за въздуха. Ако то не се запоти, катаджията ще разбере, че хитрувате.

Но и без неговия надзор номерът няма да мине. Например, алкохолната брава в автомобила (ако има такава) отново няма да ви разреши да запалите мотора.



И всичките останали шмекерии за повлияване на показанията на дрегера няма да сработят. Той е подготвен да разпознава съответни субстанции и ги открива даже и в най-сложния състав.

Дъвката за дъвчене и другите артикули фактически оказват помощ за замаскирането на мириса от устата. Това ще предотврати съмненията у катаджията, че водачът е пил. Но в случай че въпреки всичко се стигне до надуване на дрегера, то тайното ще стане очевидно.

Кафето и душа ще ободрят организма, само че, още веднъж, те не са в положение да понижат количеството алкохол в организма ви.

Кратковременен резултат може да имат дълбоките вдишвания и издишвания - вентилирането на белите дробове, само че той ще е най-малък и много къс като време.

Дори и в случай че катаджията разреши тази ловкост да се случи първия път, второто духане ще покаже същинската картина.

Затова съветът при " общуването " с дрегера може да бъде единствено един: не пийте, в случай че ви следва да седнете зад кормилото, тогава няма да има потребност да прибягвате до националните предписания със съмнителна успеваемост.

Съвременните принадлежности, проверяващи водачите за трезвеност, изобщо не са примитивни и даже най-изострената досетливост на водачите в множеството случаи няма да ги накарат да сбъркат.

Освен това, би трябвало да се има поради, че да се окажете подпийнал освен след използването на алкохол. Проведени са опити и е изяснено, че редица елементарни артикули могат да доведат до алкохолно следвкусие.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР