Ако с този приключи всичко, пред лицето на страната ние

...
Ако с този приключи всичко, пред лицето на страната ние
Коментари Харесай

Христо Иванов: ГЕРБ и ДПС искат избори. Мислят, че дестабилизацията ще ги изпере -

Ако с този завърши всичко, пред лицето на страната ние заявяваме, че сме безусловно несъстоятелни като политици. Става дума за една банална среща, каквито ние вършим по три пъти на седмица. Приемам като случайност, че администрацията е не запомнила да изключи камерите.

Това коментира в предаването " Денят стартира с Георги Любенов " съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов.

По думите му на записа няма скандални неща - той е от съвещание на парламентарната група, каквото има три пъти седмично. На него Иванов рапортува пред депутатите от Демократична България на какъв стадий са договарянията за кабинет и своите усещания и прогнози.

" Огромният възторг, с който ГЕРБ и Движение за права и свободи се мятат по този проблем, е комичен. Как те се мятат по това нещо и какъв панаир се пробват да създадат. Искат избори, тъй като считат, че колкото е по-зле, толкоз по-добре за тях. Че дестабилизацията на страната в последна сметка ще ги изпере. Че с Пеевски и Борисов начело те ще съумеят да се задържат, до момента в който ние се изпотрепем между тях за цялостни нелепости. "

Преговорите са извънредно комплицирани, тъй като са сред пет субекта. Ако не ни чакаше енергийна и икономическа рецесия, война, щяхме да кажем " в тази обстановка е невероятно, хайде да вървим на избори, разяснява още Иванов. Но съгласно него, " когато човек огледа оттатък личния си нос, вижда, че ни следва една от най-трудните зими. Затова нашата позиция беше " да, мъчно е, само че сме длъжни да опитаме ".

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР