„Ако руснаците овладеят Украйна, следващите мишени са страните-членки на НАТО

...
„Ако руснаците овладеят Украйна, следващите мишени са страните-членки на НАТО
Коментари Харесай

Експерти: Попадането на Одеса в руски ръце е заплаха за България. Варна може да е следващата

„ Ако руснаците овладеят Украйна, идващите цели са страните-членки на НАТО и най-много Черноморските. Затова е доста значимо за нас Украйна да не бъде овладяна “, сподели Стефан Тафров.

Според някогашния енергиен министър Мирослав Севлиевски в случай че това стане, Варна може да е идната.

И двамата подлагаха на критика отхвърли на дипломат Елеонора Митрофанова да не отиде в Министерството на външните работи, когато беше извикана, както и речта й във връзка 3 март.

„ Тя е тук, с цел да поддържа връзка с българските институции. Когато външно министерство я предложения на среща, тя е длъжна да се отзове. Това е пренебрежение към българските институции “, съобщи Тафров. „ В уеб страницата на съветското министерство част от българите бяха наречени „ подлоги “. Дали „ слугинаж “ или „ подлоги “ – доста е обидно. На уеб страницата на българското посолство в Русия няма да намерите обиди. Г-жа Митрофанова би трябвало да бъде оповестена за личност нон грата. Това е моето мнение “, съобщи Тафров.

„ Гласували сме за НАТО най-малко 10 пъти през последните 30 години. Г-жа Миторфанова най-добре да ни се извини “, разяснява от своя страна Севлиевски.

„ Много страни членки на Европейски Съюз смъкнаха нивото на диплочатическите връзки без съветските посланици да назовават жителите подлоги или слугинаж. България би трябвало като страна да резервира достолепието си. Никой дипломат няма право да наскърбява български жител “, добави Тафров.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР