Ако ретроградният период на суровия Сатурн и замечтания Нептун ви

...
Ако ретроградният период на суровия Сатурн и замечтания Нептун ви
Коментари Харесай

Пълнолуние в Козирог: как суперлуната ще се отрази на всяка зодия

Ако ретроградният интервал на суровия Сатурн и замечтания Нептун ви е стресирал със своята битка сред фантазиите и действителността, пълнолунието през юли може би ще сложи нещата в вероятност. Утре, на 13 юли, тъкмо в 20:37, нашата скъпа Луна минава в амбициозния Козирог.

Прагматичният земен знак разпалва упоритостите ни и усъвършенства самодисциплината , даже за тези от нас, които не могат да се похвалят с огромно количество от нея. Независимо дали се фокусирате върху пристрастеностите и плановете си или размишлявате върху публичния си живот, е добре да знаете по какъв начин това пълнолуние ще се отрази на зодиакалния ви знак.

Вече сме навлезли надълбоко в сезона на Рака, който акцентира смисъла на фамилията, корените и принадлежността . С прибавянето на силата на Козирога към тази комбинация можете да очаквате някои от уроците, които сте научили до момента, да бъдат изцяло разкрити от лунните лъчи.

Като приказваме за лунни лъчи, е значимо да споменем, че това евентуално е най-ярката суперлуна за годината . Това е нещо като метафора за цялостното проявяване на плановете и задачите, върху които сте работили през тази година.

Козирогът е обвързван с нашия имидж - помислете за известност, кариера и достижения. Това значи, че юлското пълнолуние извежда на напред във времето професионалните ви инициативи.

Вижте по какъв начин всичко това ще се отрази на вас и на зодията ви в нашата изложба:
 Пълнолуние в Козирог: по какъв начин ще се отрази на всяка зодия  Пълнолуние в Козирог: по какъв начин ще се отрази на всяка зодия  Пълнолуние в Козирог: по какъв начин ще се отрази на всяка зодия  Пълнолуние в Козирог: по какъв начин ще се отрази на всяка зодия
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР