Ако решите да си купите скутер, съветите на Peugeot Motocycles,

...
Ако решите да си купите скутер, съветите на Peugeot Motocycles,
Коментари Харесай

Наближава традиционното време за закупуване на скутер – ето няколко съвета

Ако решите да си купите скутер, препоръките на Peugeot Motocycles, френският производител на моторизирани дву- и триколесни машини, могат да ви оказват помощ с компликациите на избора.

Скутерите са известни най-вече с удоволствието от шофирането, само че има и спомагателни преимущества, като по-ниските разноски за закупуване и поддръжка спрямо колите. В допълнение към външния тип и продуктивността на скутера, въпросът дали мечтаният модел е подобаващ за вашата характерност е значим при взимане на решение за покупка

Присила Селие, пресдиректор за Европа в Peugeot Motocycles, поучава: " Важно е скутерът да дава отговор на индивида и предназначението му. За къси пътувания в града скутер, да вземем за пример с електрическо задвижване, със скорост 45 км/ч постоянно е добър и задоволителен избор. За по-дълги дистанции в страната или пътешестване до работа транспортните средства с размер на мотора 125 кубика нормално са верният избор. "

Колкото са разнообразни хората, толкоз разнообразни са и скутерите, които им подхождат. Височината и позицията на кормилото играят решаваща роля. По-високите дръжки са по-добри за по-високи хора. По-ниските ездачи би трябвало да могат да слагат кормилото на скутера по-ниско. Променения ъгъл значи, че ръцете са в оптимална и комфортна позиция. Седалката на би трябвало да е задоволително висока, тъй че и двата крайници да имат сигурна опора на земята. Правилната височина на седалката обезпечава добра видимост и умерено шофиране. По-новите скутери и мотоциклети нормално имат височина на седалката сред 60 и 85 сантиметра.

Освен пригодността и скоростта, дизайнът също играе роля. Скутерите от Peugeot Motocycles се оферират в състезателен и типичен вид, с съвременен и ретро дизайн. Внимавайте с използваните скутери - те нормално имат много километри зад тила си през годините. За по-сигурно посещаване в сервиза преди покупката е наложително.

Освен това е целесъобразно да изберете верния мотор. Въпросът всъщност е „ Електрически или бензинов мотор е подобаващ за вашите ежедневни потребности? “. Тези с бензиновите мотори постоянно имат по-голям пробег, само че някои електрическите скутери се оферират с спомагателна батерия за конкурентното им показване. Електрическите скутери са доста подобаващи за къси пътувания без излъчвания в града. Електрическият скутер също води, когато става въпрос за ускоряване. Чрез непосредствено превръщане на силата той започва по-бързо и пламенно.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР