Ако разчитаме на активността на прокуратурата, няма да намерим 1

...
Ако разчитаме на активността на прокуратурата, няма да намерим 1
Коментари Харесай

Няма да намерим 1 млрд. лв., дадени за АМ Хемус, ако чакаме на прокуратурата, смята Бойко Рашков

" Ако разчитаме на интензивността на прокуратурата, няма да намерим 1 милиарда лв. дадени предплатено за градежа на, сподели пред " Дневник " служебният вътрешен министър. " Прокуратурата работи четири месеца по инспекция по този проблем, само че обществото не знае какво е свършила. Тя разкрива или прикрива закононарушенията? Всеки български жител желае да знае това. Съучастник ли е на тези закононарушения или не ", разяснява още служебният вътрешен министър.

Според него е извънредно време прокуратурата да застане на същинското си място. " Защото в този момент държавното обвиняване е толкоз пасивно, че се колебая да не би да е имало диалог в стила " ", сподели той, като загатна за случая когато някогашният министър председател се намесваше в инспекции в организация " Митници ", по времето на починалия.
Бойко Рашков: Партиите си оказват помощ, разменят си гласове
Почнали да си оказват помощ партиите взаимно, разменят си гласове, сподели пред " Дневник " служебният вътрешен министър Бойко Рашков. Мисля, че и...

Гласността е едно от най-силните оръжия на демокрацията, сподели Рашков. " Разчитам и на ГДБОП. Забележете, че тази дирекция се занимава с този случай - основна дирекция за битка с проведената престъпност "

Попитан дали казусът с някогашния вътрешен министър, който е и претендент за народен представител от ГЕРБ и за който Министерство на вътрешните работи твърди, че е имал контакти с хора от престъпния контингент, е индикативен за това до какво равнище е стигнала проведената престъпност, Рашков съобщи, че ще опише в различен ден. " Защото другояче Централната изборна комисия (ЦИК) ще ме санкции ".

Материали за Младен Маринов и запис от среща от 2005 година, за която вътрешното министерство твърди, че е на Младен Маринов с лица от престъпния контингент, бяха разкрити. " Министерство на вътрешните работи не може да бъде склад за предпазване на материали и данни за осъществени закононарушения по връзки, на които се чака да изтекат давностните периоди. Разпоредил съм да се прегледат тези материали, само че там има уличаващи обстоятелства и за политици ", съобщи още Рашков.

" Тайните, от време на време се употребяват, многопосочно, влкючително и за държене на един човек според ", посочи Рашков.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР