Ако Радев накара министъра си на финансите утре да се

...
Ако Радев накара министъра си на финансите утре да се
Коментари Харесай

Мирослав Севлиевски: Това, което се случва в Румъния, е 100% руска хибридна атака

„ Ако Радев накара министъра си на финансите на следващия ден да се качи в колата и да изясни на румънския министър на финансите, че тази офанзива с българската компания, не трябва да се случва, това ще даде знак на всички предприемачи, че не са изоставени “, разяснява той

„ Това, което се случва в Румъния ми се коства, че е 100% съветска хибридна офанзива “. Това разгласи пред Българска национална телевизия Мирослав Севлиевски, някогашен министър на енергетиката и енергийните запаси в държавното управление на Симеон Сакскобургготски.

Той акцентира съветската опасност и даже акцентира, че кардинално не поддържа концепциите за импийчмънт за президента, тъй като това може да значи нова дестабилизация. Севлиевски обърна внимание, че в действителност сега мощната фигура у нас, която би трябвало да вземе ограничения против ставащото, е точно Румен Радев.

„ В идващите няколко месеца никой различен не съставлява България, а в това време държавното управление е назначено от президента Радев. Сега би трябвало да му се даде късмет да преподреди българския политически спор, да го центрира там, където политиката е потребна. Да чуем още веднъж думата „ независимост “ и че смелостта е качество, което би трябвало да насърчаваме в нашите деца. Ако Радев успее с това, и успее да накара министъра си на финансите на следващия ден да вземем за пример да се качи в колата и да изясни на румънския министър на финансите, че тази офанзива с българската компания, не трябва да се случва, това ще даде знак на всички предприемачи, че не са изоставени “, сподели той.

„ Аз съм сигурен, че тези, които са участници в офанзивата в Румъния, най-вероятно ще бъдат в „ Магнитски “ след година две, тъй като ще се окаже, че някой се пробва да дестабилизира българската и румънската финансова система, да отсрочи приемането ни в еврозоната и така нататък “, подозира той.

Освен войната в Украйна текат и още доста паралелни „ войни “, акцентира Севлиевски. Според него, в това число наказванията „ Магнитски “ разчистват враговете на НАТО и Европейски Съюз.

„ Корупцията е опасност за полезностите на НАТО и Европейски Съюз. Моето потомство направи България част от тези съюзи и в този момент не сме сами в тази комплицирана конюнктура “, сподели още той.

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР