Ако Путин умре, войната няма да свърши, но ще ускори

...
Ако Путин умре, войната няма да свърши, но ще ускори
Коментари Харесай

Подоляк: Смъртта на Путин ще ускори победата на Украйна във войната

Ако Путин почине, войната няма да свърши, само че ще форсира успеха на Украйна. Това сподели съветникът на украинското президентство Михайло Подоляк.

„ Смъртта на Путин ще провокира избрани процеси в Русия: елитите ще стартират да се избиват един различен в битката за власт “, разяснява Подоляк, почивайки на информацията, че съветският президент е претърпял сърдечен арест, предават украински медии.

Припомняме, че телеграм каналът „ Генерал СВР “, чиито източници са чиновници на разузнаването и близки до Кремъл лица, заяви, че Путин е бил открит да лежи в безпомощно положение на земята в спалнята си. Кремъл отхвърли спекулациите по отношение на здравословното положение на президента и съобщи, че той е здрав и в добра форма. Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков отхвърли догатките, че президентът употребява двойници и ги назова " неуместна машинация ".

Михайло Подоляк разяснява още, че сега Русия има няколко съществени цели, свързани с войната в Украйна. Една от тях е да се предизвикат други центрове на неустойчивост в разнообразни райони по света, с цел да се отклони вниманието на западните страни от Киев.

Подоляк сподели също по този начин, че Путин наложително желае военният спор в Украйна да се замрази и да се понижи интензивността на боевете. Така съветската войска ще резервира окупираните територии и ще може да се приготви за идващите стадии на войната.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР