Ако приемем за аксиома, че човекът е продукт на по-висш

...
Ако приемем за аксиома, че човекът е продукт на по-висш
Коментари Харесай

Човекът като генератор на енергия, с която се хранят Боговете!

 Ако приемем за аксиома, че индивидът е артикул на по-висш Разум, и го преглеждаме като изкуствено основано създание, можем да определим и задачата, заради която Създателят е основал индивида.

Това е елементарно да се направи, в случай че се прегледа с каква сила работи човешкият организъм и за кои органи харчи най-вече сила. Ако определим кой човешки орган изразходва най-вече сила, по този начин ще определим и задачата на основаването на рационалния човек, т.е. това, което Създателят е заложил в структурата.

Най-ценното в растителния свят са плодовете. По създание плодът е репродуктивен орган. Най-ценното нещо в растението е това, че събира най-различни субстанции през сезона и ги натрупа в плода, с цел да продължи своя жанр. Това растението прави, с цел да запази своя тип, най-хубавите микроелементи, най-енергоемките субстанции – нишесте, захар и други

Човек яде точно тези плодове. Ако да вземем за пример кокошката събира субстанции, които са едва наситени с сила – трева и дребни животни, то човек яде най-ценното от нея – яйцата и. Ако картофите натрупат скорбяла в клубените, с цел да продължат живота си през идната година, то индивидът яде клубените, а от стъблата и листата не се интересува. Същото е и с ябълките, киви, манго, маракуя и други

Ако кравата концентрира сила в телето, индивидът получава сирене и масло от този концентрат. Тоест индивидът на Земята, като висшо създание, е спряло да яде трева като кравата с цел да събира разпиляната сила, а се храни директно с концентрата, т.е. природата му подготвя най-хубавата си продукция.

В същото време жертва даже личното си размножаване. Какво е толкоз скъпо у индивида, че цялата природа на планетата е подготвена да му даде бъдещото си поколение, себе си и живота?

Ако разгледаме къде човек употребява главната си сила, отговорът на този въпрос се намира доста бързо. Една дребна част от получената сила човек изразходва за отопление.

Тъй като човек е топлокръвно създание, поддържането на телесната температура е значим физиологичен развой. Друга част от силата си човек изразходва за работата на мускулите и впрочем физиология. Но най-големият разход на сила се пада на работата на мозъка. Това значи, че мозъчната активност гълта най-вече сила.

Ако разгледаме този проблем в международен мащаб, т.е. природата в композиция с индивида, това води до забавна картина. Всичко на планетата Земя работи на слънчева сила. Растенията събират тази сила с листата си и я концентрират в плода.

Плодовете ги ядат животните и вършат още по-концентриран артикул. Това са месо, мляко, яйца. След това човек яде бъркани яйца, печена пържола, сирене и получава най-хубавия концентрат. След като получи концентрата, той генерира мисли, усеща и страсти благодарение на мозъка.

Разбира се, цялата тази система стартира със Слънцето, слънчевата сила, светлината, т.е. светлината минава през биосферата на планетата и се трансформира в мисли и страсти, а мислите и страстите към този момент не изчезват и образуват ноосферата. По Вернадски.

Според всичко казано до тук, може да се окаже, че индивидът е върхът на генератора за превръщане на слънчевата сила в сила на мисли и усеща. И цялата система, съчетана с планетата и Слънцето, е основана за този генератор. А мислите и възприятията му са артикул, поради който е основана цялата система.

Очевидно тази сила е доста скъпа, защото поради нея е било належащо да се построи такава огромна плантация. Жалко е, че някои хора имат мисли и усеща, сходни на изпражнения, по тази причина следете чистотата на мислите си и предаваните страсти, това може да е доста значимо. Тъй като във фермата от време на време се прибира реколтата!

Не инцидентно в Индия се смятат за най-ценни хората – брамини, които могат да изпадат в възвишен възторг. Ведите споделят, че в това време те отделят най-сладкия нектар от сила, употребяван от боговете.

А тези, които непрекъснато скърбят или се гневят, отделят горчива ектоплазма, с която се хранят демоните. Така че би трябвало да се замислим съществено за това, кого в действителност храним.

esotericblog

Използвайте мислите си с цел да се излекувате: Само физика и никаква магия!

 

Само Вие решавате къде да ви водят мислите – в тъмнината или светлината. Учени в региона на квантовата физика са потвърдили: значима е не толкоз същинската действителност, която ни заобикаля,…

Цялата публикация

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР