Ако правно не се дефинира определението за енергийна бедност -

...
Ако правно не се дефинира определението за енергийна бедност -
Коментари Харесай

Станишев: За втория транш от Плана за възстановяване требва да дефинираме какво е енергийна бедност

Ако правно не се дефинира определението за енергийна беднотия - кои тъкмо българи влизат в него, няма да може през януари да се изиска вторият транш от Плана за възобновяване и резистентност от 1,4 млн. лв..
Още по темата
Това сподели евродепутатът Сергей Станишев от Групата на Прогресивния алианс на социалистите и демократите в Европейския парламент (ЕП) пред публицисти.

Станишев взе участие в полемиката " Да понижим сметките - енергийната беднотия и цените ", проведена от него и делегацията на българските социалисти в Екологичен потенциал.

По думите му това не значи автоматизирано губене на пари, само че отлагането във времето на втория транш слага под риск цялата обща сума от 10 млн. лв., които остават, тъй като времето за асимилиране е лимитирано.

Смисълът на тази конференция е да се концентрира публичното мнение и да се приканят институциите да си свършат работата, добави Станишев, представен от Българска телеграфна агенция.

Според него държавното управление би трябвало да внесе съответно законодателно предложение в Народното събрание, с цел да се одобри.

Европейският правилник дава независимост и опция в тези изключителни условия да подхващат изключителни дейности да защитят своите жители и бизнес, добави социалистът.
 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР