Ако по време на изолацията заради пандемията някои най-накрая положиха

...
Ако по време на изолацията заради пандемията някои най-накрая положиха
Коментари Харесай

Майка на 7 деца пусна голи СНИМКИ, за да...

Ако по време на изолацията поради пандемията някои най-сетне поставиха старания за здравето си и акцентираха на спорта, други тъкмо противоположното - започнаха да качват непотребни килограми от непрекъснатото седене у дома. Такъв е бил и казусът на Тес Гидингс от Борнмът, Англия.

Майката на седем деца стана извънредно дейна в обществените мрежи, където документира успеха над себе си и непотребните килограми.

Чрез фотоси и видеа младата жена признава, че по време на пандемията е качила 19 кг, което доста е влошило типа на фигурата ѝ. Тя поддържа думите си със фотоси, на които театралничи гола.

В резултат на карантината дамата се сдобила с коремче, натрупала непотребни мазнинки в региона на бедрата, чувствала се изтощена и не доста здрава.

Тес била наясно, че би трябвало да промени нещо. Въпреки това не било толкоз елементарно да тръгне по пътя към идеалната фигура.

Отначало британката се отказала от захарта и нездравословната храна, а по-късно почнала да спортува. И напълно скоро почнала да вижда дребните резултати.

" Не желаех да си слагам цел да отслабна, тъй като прекарах години, страдайки от хранителни разстройства и странни диети. Реших да се съсредоточа върху това да бъда здрава! ", признава тя.

С всяка минала седмица Тес ставала освен по-стройна, само че и по-жизнерадостна. В последна сметка съумяла да влезе във форма и още веднъж почнала да се обича.

Грандиозната ѝ победа бе оценена уместно от интернет потребителите. В мрежата хората са безапелационни, че образецът ѝ е въодушевяващ.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР