Ако първото нещо, което правите всяка сутрин, щом отворите очи,

...
Ако първото нещо, което правите всяка сутрин, щом отворите очи,
Коментари Харесай

Ето това е ХРАНАТА, която събужда по-добре от КАФЕТО

Ако първото нещо, което вършиме всяка заран, щом отворите очи, е да изпиете чашата си с кафе, то тази публикация ще ви е същински потребна. Какво ще кажете да замените кофеиновата напика с една добре узряла ябълка? Допада ли ви тази концепция?

Направени са били поредност от изследвания и опити, от които излиза наяве, че ябълката съумява не по-малко добре да ни ободри от кафето. Дори бихме споделили, че след потреблението й се усещаме същински свежи и преливащи от сила.

Наистина ли можем да сменяем кафето с ябълка

Събуждането с кафето зависи извънредно доста от количеството кофеин, което участва в чашата ни. Според специалистите обаче ябълката ни дава тъкмо толкоз сила, от колкото се нуждаем и всичко това го изискуем най-много на захарната фруктоза, която не оставя никакви негативни резултати върху организма ни.

Отделно от това, ябълката по никакъв метод не въздейства на кръвното ни налягане, нито утежнява стомаха, както е при кафето.

Знаете, че в случай че прекалите с количеството кофеин за деня, може да се появи раздразнение или проблеми със съня. Похапвайки свежия и потребен плод, това няма по какъв начин да настъпи като отрицателен резултат.

Да не приказваме, че ябълките са едни от най-богатите плодове. Те съдържат голямо количество витамин А, В и С, както и пектин, умеещ да всмуква токсините в организма.

Започнете деня си с ябълка – това е здравословният метод да разсъните вашия организъм!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР