Ако първият мандат не бъде реализиран, Демократична България отправя призив

...
Ако първият мандат не бъде реализиран, Демократична България отправя призив
Коментари Харесай

Ако Демократична България получи мандат от президента, ще направи всичко възможно да състави правителство

Ако първият мандат не бъде осъществен, " Демократична България " насочва апел към президента да организира още един кръг съвещания с партиите преди връчването на третия мандат. Това съобщи съпредседателят на партията Христо Иванов в Народното събрание.

Демократична България се надяват през днешния ден първият мандат да бъде изпълнен.

Интересите на страната са за това да има ръководство, тъй като идната една година ще е основна за оправянето с поредицата от рецесии и завършването на интеграцията ни в Европейски Съюз и НАТО. Ако изпуснем този времеви интервал, хвърляме страната в още един кръг борба и политическа неопределеност, това може да се окаже извънредно вредоносно за страната. Нашият апел е с първия мандат да бъде излъчено ръководство.

Партията създадат всичко допустимо за сформиране на държавно управление в случай че получи третия мандат, сподели още Иванов.

" Въпреки че остават единствено часове, считаме, че в действителност би трябвало да се подходи извънредно отговорно към тази обстановка без значение от тяснопартийните ползи. Включително Демократична България, която е подготвена за избори, чака възстановяване на своите резултати. Заедно с това, след полемика с нашите органи и парламентарната група, заявяваме, че сме подготвени да участваме в по-нататъшни съвещания ", разяснява Иванов.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР