Ако някога сте си мечтали да притежавате зашеметяващ частен остров

...
Ако някога сте си мечтали да притежавате зашеметяващ частен остров
Коментари Харесай

Намират ли ви се излишни милиони? Купете си този карибски рай

Ако в миналото сте си мечтали да притежавате замайващ частен остров в средата на Карибите или просто желаете да преживеете останалата част от дните си в красива самотност, в този момент имате шанса.
Всичко, от което се нуждаете, са 85 млн. $. Сумата е голяма, само че единствено помислете какво ще получите против нея.
Островът, прочут като Little Pipe Cay, се намира в средата на Бахамските острови, на към 430 км от брега на Маями, прикрит в архипелага Exumas.
Напълно ненаселен до напълно скоро, той към момента се гордее с удивителни 153 780 кв. м относително недокоснати земи. Разполага и с четири чисти бели пясъчни плажа, които се мият от вълните на ясния наследник океан.



Според вестник Express, актуалните притежатели на острова са работили неуморно през последните 15 години, с цел да преобразуват собствеността си.
Сега на него са ситуирани пет обособени къщи, всяка със замайващ аспект към океана. Има общо девет спални и девет бани, ситуирани във вилите, всяка от които е изцяло обзаведена.

Имотът разполага със личен плувен басейн, спа център, място за настаняване на личния състав, разнообразни икономически постройки и 24-часова защита.
И в случай че това не ви е задоволително, време е да научите за холувидската популярност на острова, който се каните да купувате. Той е употребен за фотосите в няколко кино лентата от поредицата Джеймс бонд, както и за Карибски пирати.

Единственият метод да стигнете до такава степен е с яхта или хидроплан. За благополучие, в случай че имате 85 милиона $ за остров, несъмнено имате няколко останали за хидроплан и водач.
Little Pipe Cay се намира единствено на към 3 км от Big Major Cay, където можете да поплувате със световноизвестните плувни свине, както и да се отдадете на едни от най-хубавите гмуркане в света.



Ако някой от бъдещите купувачи се интересува от изследване на близките океански води и острови, Little Pipe Cay също по този начин разполага с пристан с лодки, съоръжение за водни спортове и голям док, който единствено чака мегаяхта за акостиране.
" Голяма привилегия е да притежавате изключителните права върху продажбата на един от най-вълнуващите недвижими парцели, с които в миналото съм работил ", споделя в изказване Едуард де Мале Морган, началник на карибското бюро на Knight Frank.



Така че, в случай че имате няколко десетки (или 85) милиона $, въобще не се колебайте.

Вижте неповторимо видео ТУК
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР