Ако нищо не направим, скоро пандемията няма да си тръгне.

...
Ако нищо не направим, скоро пандемията няма да си тръгне.
Коментари Харесай

Лъчезар Томов: Ако не направим нещо, скоро пандемията няма да си тръгне

" Ако нищо не създадем, скоро пандемията няма да си тръгне. Излизат нови под разновидности и ние не можем да предскажем дали скоро ще свърши епидемията или не ".Това съобщи математикът Лъчезар Томов пред Нова телевизия. 

Ако това продължи още няколко седмици, ще стигнем до 10-15 000 случаи, предизвести Томов. " Хората, медиците се претрупани и две години са заложници. Прегарят, прегарят, прегарят и по-късно ще отиде здравната система ", посочи математикът. 
Лъчезар Томов: Имаме шанс, че Омикрон е по-лек, само че в случай че беше по-тежък?
Проблемът е, че не се ръководи епидемията, а не че бизнесът е най-нароченият за неспазването на ограниченията. Трябва да се мисли дългосрочн...
Прочети повече
Лъчезар Томов уточни, че имунизирането също понижава сензитивно. Положителното е, че постоянно хората могат да се защитят като се имунизират и като сложат маска. Още няма всеобщо измрели хора от ваксини, посочи математикът. 

Той изясни, че това, което в този момент виждаме и което се случва всякога вирусът минава от децата към възрастните. Сега ще има още веднъж скок при децата, след две седмици при възрастните.  

Според него, когато се обърне една вълна е доста мъчно тя се върне назад.

Трябва да се мисли за разпространяването на вируса дълготрайно, тъй като има хора със сърдечни, венозни, неврологични вреди от прекарването на ковид, изтъка Лъчезар Томов. 
Лъчезар Томов: 18 пъти се е повишила заболеваемостта при децата
Математикът Лъчезар Томов настоя за мощна разяснителна акция за имунизирането и да се премине към всеобщо онлайн образование. След пика...
Прочети повече
Още:

Още от ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР