Ако ни боли глава днес и имаме мноооого свободно време,

...
Ако ни боли глава днес и имаме мноооого свободно време,
Коментари Харесай

Прочистването на недобрите думи води до по-добро здраве: Какво да правим с времето в карантина - slava.bg

Ако ни боли глава през днешния ден и имаме мноооого свободно време, моментът е съвършен за използване на една чудна техника за филтриране на тялото и душата. То е и днешният ни лайфхак. 1 януари или първият работен ден на годината 4 януари е превъзходен ден да си кажем: от през днешния ден върша еди - какво - си. В нашия случай предлагаме това да бъде психическата техника за изваждане на неприятните думи и отрицателните послания от съзнанието и от речта си. И не става въпрос единствено за толкоз присъщите за балканските хора псувни. Също обиди, изложение на негативност, боязън, терзание. А за всевъзможни думи, дори да съдържат единствено корен с недобър смисъл, въпреки да звучат позитивно. Примерно "страхотен ", което елементарно се заменя с "чудесен ", "прекрасен ", "неповторим ", "удивителен " - българският и всеки различен език, на който се приказва и се мисли, съдържат доста суперлативи.
Тази психическа техника, която се предлага от доста експерти в тази стресираща година на дехуманизация и десоциализация и за времето напред, е остаряла като света. В нашата традиция не е инцидентно съществуването на по този начин нареченото "наричане " - установяване на бъдещето посредством код от думи. Това е смисълът даже на наричането на хората - даването на избрани имена на тях, които са най-вече на светци или показват пожелания за разнообразни позитивни неща - здраве, хубост, мир, в това число комбинациите сред тях.
След като претърпява огромни здравословни и персонални проблеми години наред, към нея се ориентира певицата Силвия Кацарова, която заявява и наподобява като благополучен човек и има огромна и безспорна реализация и като жена, и като експерт, също възпитава в себе си техниката на изчистване на недобрите думи от съзнанието и езика си. И ги е изчистила изцяло от езика си и от цялото си мислене, което усеща като голямо облекчение. Това доста улеснява и връзката й и тя има вяра, че съумява да реализира по-добри резултати във всичко - и в кариерата, и в фамилията, и в живота си въобще с помощта на няколкото години, в които практикува тази психологиечска техника. И е реалност, че тя наподобява и се усеща по-добре отвсякога, макар ковид съумя да осъществя замисленото национално турне за показване на книгата си с оракулски сънища и психически техники, точно в месеците на пауза от карантини и локдауни. А също прави сполучливи бизнес -, материални вложения, които в годините преди в никакъв случай не е успявала да реализира. Тя е удобен човек, съумява сносно духовното и материалното и в последно време го прави все по-добре, въпреки и на 65 година, когато доста хора се отхвърлят от дейния живот. Певицата е живо доказателство за обстоятелството какъв брой добре вярното използване на психическите техники в действителност усъвършенства и имунитета, и изпълва годините с живот като подмладява. Разбира се, не става въпрос за знамение, а за доверие и воля за използване, плюс всички останали старания, наред с желанието. Не става и без работа.
Силвия употребява и друга психическа техника, за която драговолно споделя: " Моята молитва е осъзната информация. Обяснявам: благодаря за нещо, което ще се случи, все едно е минало. Например си споделях: на 27 ноември моята книга мина с огромен триумф. Кодирах посланието и нещата на 27 ноември станаха. Важно е да се поставя дата на кодираното обръщение, което пускаме във Вселената. Искаме нещо, чакаме, без да споделяме по кое време. А Вселената желае знак. Вярвам, че сме част от голям разсъдък. 7 грама ли ни беше душата – тя се слива със светлината – въпросния разсъдък. Всеки самичък си кодира златна карта във Вселената със своите мисли. Така сме съавтори на ориста си. Не би трябвало да мислим и да споделяме неприятни неща, тъй като като бумеранг след това се връщат към нас. Жалко, че толкоз късно разбрах това. Бях на 50, когато прочетох Възлюби заболяването си – книга по какъв начин да одобряваме това, което ни е обещано, или както споделяха старите хора: което ни е писано. Имах към този момент една несполучлива интервенция. Преди втората кодирах, че тя към този момент е предходна леко, с помощта на лекар Генов и лекар Георгиев. И по този начин стана. После двата месеца възобновяване бяха може би най-хубавите в моя живот: ставане в 8, 1 час закуска – тези 2 неща са ни традиция в фамилията, разхождах двете кучета. Човекът преди всичко би трябвало да бъде хуманен. Българите не имаме вяра същински в това, по тази причина и получаваме толкоз тествания ".
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР