Ако не сте решили все още къде искате да прекарате

...
Ако не сте решили все още къде искате да прекарате
Коментари Харесай

Български плаж до легендарната Ипанема в Топ 50 на най-добрите плажове за 2021

Ако не сте решили към момента къде желаете да прекарате почивката си това лято, само че имате предпочитание да не пропуснете българската част и Черно море, то най-хубавият вид е Златни пясъци. Това е консенсусът на журито, взело участие в класацията на онлайн платформата Big 7 Travel, която подрежда плажа на Златните в Топ 50 на най-хубавите плажове за лято 2021.

„ Златни пясъци се намира наоколо до Варна и има един от най-хубавите и хубави, в случай че не и най-хубавия плаж в района. Водата е чиста и с съвършена температура за плуване, а пясъкът е златен “, показват в своята ранглиста.

Българският курорт попада на 38-мо място в нея – тъкмо преди плажа Ипанема в Рио де Жанейро. Плажът на Златни пясъци е единственият от България, който попада в листата.

Ипанема е измежду най-известните плажове на Рио де Жанейро:

От Гърция пък участват две оферти. По-надолу в класацията е Псару на остров Миконос, а на 26-та позиция е Елфониси на остров Крит.

Хърватия също участва с два плажа – Ягодна в Хвар и Златни рат на остров Брач.

На първо място като най-хубав плаж за 2021 година е плажът на остров Ваерой в Норвегия, който е част от Лофотенските острови. Въпреки че при него липсва тропическа екзотика, от там се откриват красиви гледки към крайбрежието.

Псару пък е най-чистият плаж на остров Миконос…

Веднага след него са Уайтхевън в Австралия и Фиг Трий Бей в Кипър.

Вижте още:

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР