Ако не сме много добри в краснописа, със сигурност поне

...
Ако не сме много добри в краснописа, със сигурност поне
Коментари Харесай

Мъжът, който остави Петканови без думи

Ако не сме доста положителни в краснописа, сигурно най-малко един път са се шегували с нас, че пишем като с краката си. Но един мъж е кадърен да засрами всеки, който си разрешава сходни смешки.

Мариан Баса е махленски актьор, който можем да срещнем край най-туристическите места в Барселона. Няма по какъв начин да не ни направи усещане, тъй като към него постоянно има хора, събрали се да следят по какъв начин твори... с краката си.

Възхитени от него останаха и Александра и Даниел Петканови по време на екскурзията си в испанския град, по тази причина и взеха решение да ни опишат неговата история.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Marian Basa (@marianbasa26) на Фев 18, 2018 в 5:52 PST

Баса е от Румъния , учил е в Букурещ, само че отпътува в чужбина, с цел да търси поле, на което да покаже на какво е кадърен. Страда от заболяване, поради което ръцете му са недоразвити и не може да си служи с тях.

Не го е правил в никакъв случай през живота си, което го принуждава да се научи да борави с краката си . И съумява да е толкоз добър, че ни кара да не имаме вяра на очите си. Както в всекидневно повтарящите се действия в всекидневието, по този начин и със основаването на изкуство.

Голямата пристрастеност на Мариан е рисуването. Твори от дребен и във всяка рисунка оставя по дребна част от себе си. По този метод счита, че се приближава до безсмъртието, тъй като ще остави нещо след себе си, което да вълнува хората.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Marian Basa (@marianbasa26) на Фев 19, 2018 в 8:18 PST

Румънецът се препитава най-вече с изобразяване на портрети по фотография. И е в действителност мъчно да се разграничи фотографията от рисунката. Освен това, той умее да написа толкоз красиво с краката си, колкото доста хора не могат, употребявайки дясната си ръка .

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Marian Basa (@marianbasa26) на Дек 13, 2017 в 11:45 PST

Баса обаче има и друга огромна пристрастеност и това е кулинарията. За мнозина може да се коства недопустимо да готвиш с краката си, само че той съумява да го прави без изобщо да допира храната.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Marian Basa (@marianbasa26) на Ное 20, 2018 в 3:34 PST

Преди няколко месеца взе участие в румънско кулинарно шоу, в което демонстрира на какво е кадърен. А видеата с него събират повече от милион гледания в YouTube. Мисленето, което води Мариан постоянно напред, е че когато волята ти е огромна, компликациите са оскъдни .
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР