Ако наистина искате да сразите Путин, трябва да сте изобретателни.

...
Ако наистина искате да сразите Путин, трябва да сте изобретателни.
Коментари Харесай

Юлия Навалная: Ако наистина искате да сразите Путин, трябва да сте изобретателни

Ако в действителност желаете да сразите Путин, би трябвало да сте изобретателни. Не може да спрете Путин с следващата резолюция или пакет наказания, които не се разграничават от предходните. Не може да го успехите до момента в който го смятате за човек с правила и морал. Това сподели брачната половинка на съветския опозиционер Алексей Навални - Юлия Навалная в тирада пред Европейския парламент в Страсбург.

„ Той не е подобен и Алексей беше осъзнал това доста от дълго време. Тук вие си нямате работа с политик, а с кървясъл мафиот. Путин е водач на проведена незаконна група. Тя включва отравяния и убийства като всички в нея са марионетки. Най-важните тук са хората към Путин - неговите другари, съдружници и пазителите на парите на мафията. Вие и всички ние би трябвало да се борим против тази незаконна група. И политическата иновация тук е да използван методите на битка с корупцията, а не политическото състезание. Вместо дипломатически ноти - следствия на финансовите измами. Вместо угриженост, разкриване на мафиотските съдружници във вашите страни - тези юристи и финансисти, които оказват помощ на Путин и приятелите му да крият пари. В тази борба вие имате надеждни сътрудници - десетки милиони руснаци са срещу Путин, срещу войната, срещу злото, което той носи. Не би трябвало да ги преследвате, а в противен случай - да работите с тях. Да работите с нас.

Путин би трябвало да понесе отговорност за това, което стори на моята страна. Путин би трябвало да понесе отговорност за това, което направи на прилежаща и мирна страна. И Путин би трябвало да понесе отговорност за всичко, което стори на Алексей. Съпругът ми няма да види по какъв начин ще наподобява красивата Русия на бъдещето, само че ние би трябвало да я забележим. И ще дам най-хубавото от себе си, с цел да сбъдна неговата фантазия - да си отиде злото и да пристигна това красиво бъдеще ", съобщи още Навалная.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР