Ако можеш да погледнеш към залеза и да се усмихнеш,

...
Ако можеш да погледнеш към залеза и да се усмихнеш,
Коментари Харесай

Все още имаш надежда

Ако можеш да погледнеш към залеза и да се усмихнеш, да откриеш хубостта в цветовете на малко цвете, тогава ти към момента имаш вяра.

Ако можеш да откриеш приятност в придвижването на пеперуда и в случай че усмивката на дете към момента може да стопли сърцето ти, тогава към момента имаш вяра.

Ако можеш да видиш положителното в другите хора и шума от падащия дъжд по покрива към момента може да те приспи, тогава ти към момента имаш вяра.

Ако дъгата към момента те кара да спираш и да гледаш в унес, и в случай че твоя домакински любим към момента се усеща удовлетворен под твоите милувки, тогава ти към момента имаш вяра.

Ако срещаш нови хора с вдъхновение и оптимизъм и в случай че не караш хората да се съмняват, тогава ти към момента имаш вяра.

Ако към момента предлагаш ръката си в символ на другарство и приемането на непредвидени писма или картички те кара да се вълнуваш, тогава ти към момента имаш вяра.

Ако страданието на другите към момента те изпълва с болежка и те разстройва и в случай че отказваш да оставиш едно другарство да си отиде, тогава ти към момента имаш вяра.

Ако се надяваш за някое време или място за тишина, за размисъл и в случай че към момента гледаш любовни истории или искаш краят им да е благополучен, тогава ти към момента имаш вяра.

Ако можеш да погледнеш обратно към предишното и да се усмихнеш и когато се изправиш пред неприятното, когато ти споделят, че всичко е безсмислено, а ти към момента завършваш с фразата “да, но… ”, тогава ти към момента имаш вяра.

Надеждата е нещо прелестно. Тя завива, усуква се, от време на време се скрива, само че рядко се съкрушава. Тя ни поддържа, когато нищо друго не може. Дава ни аргументи да продължим и ни окуражава, когато си споделяме, че е по-добре да се откажем.

Надеждата слага усмивка на лицата ни, когато сърцето не може да ръководи. Надеждата кара краката ни да се движат по верния път, когато очите ни не го виждат. Надеждата ни кара да действаме тогава, когато сме комплицирани и не знаем посоката.

Надеждата е нещо прелестно. Тя може да се открие във всеки от нас и да осветли даже и най-тъмните места в душите ни. Затова в никакъв случай не губете вяра!

Неизвестен създател

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР