Ако Калин Стоянов остане на поста си, той ще е

...
Ако Калин Стоянов остане на поста си, той ще е
Коментари Харесай

Антоанета Цонева: Ако остане на поста си, Калин Стоянов ще е министър на ДПС

Ако Калин Стоянов остане на поста си, той ще е министър на тези политически сили, които го опазиха през днешния ден. Те ще носят политическата отговорност за това, че застават зад министър, който позволи този акт. Това сподели в изявление за Българска национална телевизия депутатът от ПП-ДБ.

По-рано през днешния ден ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски съобщи, че в Движението имали сведения, че Министерство на вътрешните работи шефът Калин Стоянов е бил притискан от ПП-ДБ да работи за тях на изборите, а това е действителната причина за желаната му оставка. 

, обаче, отхвърли претекстовете им да са скрити в това. И посочи, че повода да желаят уволнението му е позволената от него през вчерашния ден експанзия в центъра на София. 

Искането на ПП-ДБ за отпадане на дерогацията на 1 март, а не незабавно е подбудено единствено с цел да не се провокира трус на пазара на горива, безапелационна бе тя. 

" Настоявахме да се съблюдава това, което бяхме приели дружно с ГЕРБ и Движение за права и свободи за метода, по който ще понижават процентите на модифициран съветски газ. Ескалирането на желанието това да стане за три дни просто е нереалистично като осъществяване и подлага пазара на горива на доста огромен трус ", добави Цонева. 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР