Ако жените управляваха всяка страна по света, стандартът на живот

...
Ако жените управляваха всяка страна по света, стандартът на живот
Коментари Харесай

Барак Обама: Светът би бил по-добър, ако се управляваше от жени

Ако дамите управляваха всяка страна по света, стандартът на живот би се подобрил като цяло, съобщи някогашният американски президент Барак Обама.
Изказвайки се в Сингапур, той сподели, че макар че дамите не са съвършени, те са „ несъмнено по-добри “ от мъжете, цитира Военновъздушни сили Русия.
Обама означи, че множеството проблеми в света се основават от възрастни хора, най-вече от мъже, вкопчени във властта.
44-ият президент на Съединени американски щати приказва също за политическа поляризация и потреблението на обществените мрежи за разпространяване на подправени вести.
На частно събитие по въпросите на водачеството Обама призна, че до момента в който е бил на власт, е мислил доста за това по какъв начин ще наподобява светът, в случай че дамите го ръководят.
" Жени, желая да ви кажа, че не сте съвършени, само че в това време съвсем изрично мога да кажа, че сте по-добри от нас. Абсолютно съм уверен, че в случай че всяка страна на земята се оглавяваше от дами, щяхте да видите обилни промени към по-добро съвсем във всичко - от виталния стандарт до други индикатори. "
Попитан дали в миналото ще желае да се върне в огромната политика, Обама сподели, че водачите би трябвало да си отидат, когато им пристигна времето.
" Ако погледнете нашия свят и неговите проблеми, това нормално са по-възрастните хора, нормално по-възрастните мъже, които не желаят да си отидат ", сподели Обама. " Важно е политическите водачи да си припомнят, че правят своята работа, само че това не е за цялостен животът, че те са на своя пост не за да поддържат чувството за личната им значителност или мощ. "
Президентът на Съединени американски щати Барак Обама заемаше този пост от 2009 година до 2017 година След напускането на Белия дом, той и брачната половинка му основаха фонд за подкрепяне на начинаещи политически водачи по света.
Миналата седмица Барак и Мишел Обама пътуваха до Куала Лумпур като част от работата в този фонд.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР