Ако жената иска мъжът до нея да не изневерява, първо

...
Ако жената иска мъжът до нея да не изневерява, първо
Коментари Харесай

Възможно ли е? Българите с тези имена не изневеряват

Ако дамата желае мъжът до нея да не изневерява, първо би трябвало да насочи погледа си към името на обичания. То ще ви разкрие доста секрети, пишат от iwoman.bg.

Георги

Точно по този начин – като се изключи че е едно от най-красивите и харесвани български имена, то носи и прелестна сила. Георги е прелестен фамилен човек. Истина е, че може дълго да търси своята годеница, преди да й предложи сърцето си, тъй като желае да се ожени единствено един път. Половинката му би трябвало да помни, че Георги не търпи лъжите. И в случай че дамата до него се държи почтено, той ще й стане лоялен мъж, който в никакъв случай няма да намерения за друга. И ще бъде съвършен татко

Владимир

Мъжете с това име са с доста огромни и положителни сърца, те в никакъв случай няма да сторят зло. При това Владимир нормално има безконфликтен темперамент, има доста другари. Владимир подхожда доста деликатно към събеседниците си. Веднъж срещнал най-хубавата жена, в никакъв случай няма да реши да й изневери. Той ще бъде доста добра глава на фамилията, образец за подражателство и заслужен мъж за брачната половинка си.

Борис

Борис също е правилен до гроб на дамата до себе си. Никога не се тормози от непознатото мнение и постоянно взима значимите решения независимо. Борис е известен измежду дамите, тъй като е харизматичен и убеден мъж. Той се стреми да откри единствената жена, с която да построи дом и семейство.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР