Ако изпитвате чувства км един мъж, то е възможно отношенията

...
Ако изпитвате чувства км един мъж, то е възможно отношенията
Коментари Харесай

8 съвета как никога да не пресичате платоничната граница с един мъж

Ако изпитвате усеща км един мъж, то е допустимо връзките сред вас да се развият по няколко метода. Или ще се стигне до нещо сред вас, или няма да пресечете границата. Може той да ви притегля, само че да знаете, че той е с най-хубавата ви другарка или пък сте другари от деца и не можете да стигнете до освен това. За един мъж от време на време е по-лесно да си показа по какъв начин е с дадена жена. Дамите имат потребност от повече време да решат дали да бъдат с един мъж или не. Ако въпреки всичко знаете, че просто няма по какъв начин да се стигне до нищо или има причина, заради която не е допустимо да бъдете дружно, останете на земята.

 infomax-logo-50-15-HW

 infomax-logo-50-15-HW  

Ето няколко хрумвания по какъв начин да държите един мъж надалеч от себе си:

Не се напивайте с него уединено

Това е може би най-лошата концепция, която може да хрумне на някого, с който желае да са единствено другари. Знаете до какво води алкохолът. Това не значи, че не можете да пийнете по едно пиво дружно, само че всичките ви усеща се ускоряват, когато се напиете. Съществува голям риск да се поддадете, когато той флиртува с вас, или още по-лошо, може да го целунете, когато сте прекомерно пияни! Ако въпреки всичко пиете дружно, дано най-малко някой другар пристигна с вас.

Не се прибирайте у дома дружно!

Прекарването на време уединено дружно с един мъж не е целесъобразно, в случай че не желаете да прекрачите границата, даже и да сте останали трезви, тъй като ще излезе, че сте на нещо като среща. Помнете, че не желаете да преминете тази платонична граница! Прекарването на време единствено с двама ви оставя доста място за неточности и флирт, тъй че се въздържайте да вършиме това. Всеки път, когато един мъж ви предложения на кино или на кафе, водете със себе си другар, с цел да се отчитате.

Бъдете откровени със себе си

Казаното дотук надалеч не значи, че би трябвало да се залъгвате, по тази причина би трябвало да бъдете почтени към себе си. В противоположен случай ще се сближите още, а това ще унищожи другарството ви изцяло. Колкото повече отричате всички затихващи усеща, които изпитвате към него, толкоз по-силни ще стават те, до момента в който най-после не можете повече да ги криете. Затова признайте, че изпитвате нещо към него, и продължете оттук насетне.

 един мъж 8 съвета по какъв начин в никакъв случай да не пресичате платоничната граница с един мъж

По никакъв метод не използвайте докосвания

Прегръдките и флиртаджийските небрежни докосвания просто са неразрешени, в случай че пробвате да държите надалеч един мъж по дадена причина. Ако въобще не изпитвате никакви усеща към него, няма проблем да си размените по някоя прегръдка. Но сега, в който се сгушите или се прегърнете с него, играта за другарството ви завършва. Дори и да желаете да го прегърнете безобидно, повярвайте ни, няма такова нещо като безобидно, в случай че към този момент имате усеща към приятеля си! Затова просто не позволявайте да се задържат никакви физически докосвания.

Не давайте късмет на близките да вършат догатки

Ако един мъж ви назовава по едно и също време гадже и другарка, сложете завършек на това. Това ще ви помогне да предотвратите вкарването на двамата в тези съответни функции. Това раздразнение може да наподобява безобидно, само че може да провокира усеща у някой от вас, които не бихте имали, в случай че нямаше раздразнение. Затова я прекратете, преди да е имала опция да се посее в мозъка ви и да разцъфтят нови усеща. Нали знаете, че една неистина, повторена доста пъти, най-после става истина, тъй че внимавайте.

Изключете задатъците му, в случай че той прави някакви

Ако той стартира да прави крачки към вас, прекратете го. Не ги игнорирайте, по този начин няма да решите казусът. Трябва фактически да ги прекратите и да съобщите, че не се интересувате от тях. Не се поддавайте, в случай че той в миналото прояви някакви стъпки към вас. В момента, в който го извършите, към този момент може и да се срещате с него! Бъдете твърди в това отношение и му кажете, че не се заигравате с това, че не желаете никакви дейности, които да водят до освен това от другарство.

 един мъж 8 съвета по какъв начин в никакъв случай да не пресичате платоничната граница с един мъж

Споделете фантазиите си за мечтаното гадже

Ако сте свободни, споделете с него концепцията си за идеалното гадже. Ако в миналото ви попита с какъв вид момче бихте желали да излезете, кажете му какъв тъкмо вид момче харесвате.  Не забравяйте да добавите няколко черти в един мъж, които той няма, с цел да затвърдите платоничното обръщение. Ако той е невисок, кажете му, че харесвате високи момчета. Ако е мускулест, кажете му, че харесвате слаби момчета. Разбирате картината, нали? Само че не го правете жестоко, несъмнено.

Дръжте го в течение на запознанствата си

Ако той знае, че се срещате с някого, тогава е малко евентуално да прекрачи границите на другарството ви в освен това. Така че, в случай че желаете да знаете по какъв начин да бъдете просто другари с един мъж, разкажете му за момчето, с което се срещате. Не се колебайте да му кажете, че се срещате с някого и че в действителност харесвате този човек. Това в действителност ще му даде да разбере, че другарството ви е строго платонично.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР