Ако изглеждаме добре, ще се чувстваме добре, а това ще

...
Ако изглеждаме добре, ще се чувстваме добре, а това ще
Коментари Харесай

10 модни грешки, които жените допускат

Ако изглеждаме добре, ще се усещаме добре, а това ще докара до това да станем уверени. Когато имаме самочувствие това ще ни направи най-хубавата версия на самите нас!

10 фешън неточности, които дамите позволяват:

1.  Носене на, които не са ни по размер

- прекомерно тесни облекла

Когато става въпрос за дънки, несъмнено, би трябвало да ги вземем малко по-тесни, тъй като след няколко изпирания, те се разпускат, само че не би трябвало да прекаляваме. Купуването на 2 размера по-малки облекла води до извънредно драматичен резултат. Сами можете да видите, когато даже нямате непотребни килограми, а над дънките ви се образуват паласки. Когато роклята ви стопира дъха безусловно - значи не е вашата. Когато пробвате сако и вдигнете ръцете си напред, в случай че имате възприятието, че платът на гърба ви всеки миг ще се раздра - отговорът е не, имате потребност от по-голям размер!

- прекомерно огромни облекла

Понякога в желанието си да скрием непотребните килограми, взимаме доста по-големи облекла, които да ни скрият от всички погледи. Истината е, че всички дами, без значение от килограмите и размера на облеклата, са красиви! Не забравяйте това! Криейки се в големи облекла ще създадем по този начин, че те да изглеждат  върху нас като торба, а никой не цели това. Всяка жена има извивки и елементи от тялото си, които харесва - покажете ги!

 2214763

Избирайте облекла, които са ви по размер и пасват идеално на извивките на тялото ви. Така ще извършите типа си доста по-завършен, изкусен и хубав.

2. Не се обръща внимание на детайлите

 2214761


Маникюрът е едно от първите неща, които виждаме в другия. Разбира се, в случай че нямате време или средства всеки месец да посещавате експерт, това не е проблем. Можете да го извършите и сами у дома с прекрасен лак за нокти. Ако ви се случи да нямате време, по-добре изтрийте лака, по този начин ръцете ви ще наподобяват доста по-добре, в сравнение с да ги оставите със остарял олющен лак.

За педикюра важи същото нещо. Ако не сте съумели да оправите в точния момент педикюра си - не носете отворени обувки в този ден.

Обувките! За да бъде типа ви подреден и хубав, едно от най-важните неща е обучките ви да са почистени идеално. Няма значение какво сте облекли и какъв брой добре сте съчетали облеклата си в случай че обувките ви са мръсни.

3. Облеклото не е съобразено с мотива

 2214755


Ако отивате на работна среща, разходка в парка, вечерно празненство или каквото и да било друго мероприятие - съобразете облеклото си с мотива.

Ако отивате на разходка в парка с 15см токчета, впити дънки и изрязано потниче, сигурно няма да изглеждате на место. Ако сте поканени на празненство, на което има дрескод за публично облекло - не можете да се появите със скъсани дънки и тениска.

Винаги имайте поради събитието, на което отивате, при избора на облекла.

4. Носене на измачкани облекла

 2214764


Или избирайте облекла, които са от материя, която не се мачка, или изгладете дрехата, която ще обличате. Измачканите облекла приказват доста за вас и отношението ви към самите себе си. Тук още веднъж няма значение какво сте облекли и какъв брой добре сте подбрали тоалета си, в случай че той е измачкан, тъй като това ще покаже повърхностно отношение и не добър тип.

5. Носене на спортни клинове вместо панталони

 2214756


Много хора избират спортните клинове като облекло освен за разходка в парка или във фитнес залата, а ги комбинират с високи обувки и вечерно облекло. Това никога няма да направи облеклото ви красиво. Заместете клина с впити черни дънки и ще видите добър резултат.

6. Носенето на облекла, които наподобяват остарели

Ако имате пуловер, който е станал целия в мъхчета, или се пробвайте да ги премахнете нежно с машинка/бръсначка, или просто не носенете повече тази дреха.

Ако имате дреха, която след прането към момента има петна - не я носете. Ако си мислите, че хората няма да виждат или ще я скриете с яке, не го правете, мръсните облекла вършат извънредно неприятно усещане.

7. Пренебрегването на шивача

 2214762


Когато имате красива дреха, само че тя не ви е по размер или сте имали спад в тежестта и в този момент ви стои необятна, посетете шивач. Не е нужно да я изхвърлите или да я оставите да стои в дрешника с години - просто посетете ваш приближен шивач, който ще се оправи с казуса и ще направи дрехата ви тъкмо по размер и идеална за носене.

8. Инвестиране в фешън находки, а не в съществени облекла от първа нужда

 2214760


Например: Черното сако е една от главните и нужни облекла, които всяка жена би трябвало да има в дрешника си. Инвестирайте малко повече в такава дреха, вместо да вземете нискокачествено сако на ликвидация един път и след няколко месеца да ви се наложи още веднъж да закупите ново. Не инвестирайте повече пари в странни находки, които са съвременни в този сезон, за сметка на неща, от които имате потребност всекидневно.

9. Импулсивно извършване на покупки

 2214757


Излезли сте с приятелки в мола, виждате красива дреха на манекена и незабавно я взимате като към този момент сте й намерили приложение - за вечерното излизане. Но не забравяйте, че манекена е с така наречен " съвършени размери ", т.е. всяка дреха му стои съвършено и не се знае по какъв начин ще стои на вас, когато я облечете.

Не правете прибързани покупки или най-малко пазете касовите бележки, с цел да можете да върнете дрехата, в случай че тя не ви е по размер. Важно е облеклата с изключение на да са красиви, да ви прилягат идеално, с цел да акцентират фигурата ви и да наподобяват добре върху вас.

10. Твърде доста разголване

 2214758


Ако сте на 20 и имате прелестно тяло - отлично, само че още веднъж няма да изглеждате добре в случай че се разголите прекалено много. Това не изключва късите панталонки и поли, само че в случай че носите нещо късо надолу, не слагайте и огромно деколте - балансирайте тоалета си, с цел да изглеждате добре. Ако заложите на деколте, съчетайте с дънки. Няма нищо неприятно в това да се обличате секси, само че го правете по хубав метод. Изберете една зона, която ще " покажете ". 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР