Ако Иван Гешев бъде махнат от поста главен прокурор това

...
Ако Иван Гешев бъде махнат от поста главен прокурор това
Коментари Харесай

Ананиев: Махането на Гешев не решава проблемите

Ако Иван Гешев бъде махнат от поста основен прокурор това няма да се промени обстановката с имунитетите, а и въобще в правосъдната система. Това съобщи депутатът Настимир Ананиев в студиото на БТВ.

" Чухме, че Иван Гешев е държал каузи на трупчета . По този метод той е " изпирал " политици, тъй като не са стигнали до българския съд, с цел да може да се произнесе ", изясни Ананиев и съобщи, че би трябвало да се почисти до дъно въпросът и за възможните записи, правени от Гешев.

Според него назад на изказванията, че със основаването на комисия по имунитетите въпросът ще се разтегне във времето, в противен случай - той ще се забърза, само че и развърже. Категорично самото иницииране на такава комисия е деяние за бистрота и е актив на ПП/ДБ. Кирил Петков самичък ще си даде имунитета, а Настимир Ананиев би дал своя вот за това имунитетът на Борисов да бъде снет.

Народното събрание не може да " изпере " някой . Това може да направи прокуратурата и съдът, увери депутатът.

Според Ананиев няма да се разпадне обединението сред ГЕРБ и ПП/ДБ, в случай че някой остане без имунитет.

Ананиев прикани да не се гледа кой какво приказва, а какво прави. По въпроса за вчерашната работа на правната комисия по законопроектите за Антикорупционната комисия, депутатът от ПП/ДБ съобщи, че върви надцакване и въпросът е просто някоя партия да съобщи по-късно, че е признат техния законопроект . Той прикани да се гледа не това, което се приказва, а това, което се прави.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР