Ако искате да научите как да стегнете кожата на лицето,

...
Ако искате да научите как да стегнете кожата на лицето,
Коментари Харесай

3 крема за лице: как да стегнете кожата на лицето?

Ако желаете да научите по какъв начин да стегнете кожата на лицето, тук ще ви дадем 3 бързи съвета.

Жените желаят да имат сияйна кожа, без бръчки и здрав, юношески тип.

Как елементарно да отстраните казуса с отпущането на кожата на лицето?

Загуба на размер на кожата на лицето води до разпределяне и е обвързвано с няколко съществени фактора.

Първо, с придвижване на възрастта настава смяна в производството на колаген и кожата губи своята разтегливост.

Второ, вашата генетична приемственост е в основата на това дали бързо ще стартира стареене на кожата.

Трето, вреден метод на живот е допълнение към другите фактори: понижен банкет на вода, тютюнопушене, излагане на слънце и разходки.

Ето кои кремове за лице предлагаме, с цел да стегнете кожата на лицето:

Подхранващи кремове за лице

Тези кремове за лице обезпечават жизнеспособност на кожата, възвръщат, хидратират и обогатяват.

Те се борят срещу стареенето, усъвършенстват еластичността и плътността на кожата. Съдържат такива съставки, които да дадат натурален баланс и отбрана. Често се употребяват екстрати от естествени растения и масла.

Нанасят се леко, попиват елементарно и не оставят пласт по лицето.

Лицето ви става безпрепятствено, нежно, кожата блества и се чувствате в страховит комфорт.

Подхранващите кремове могат да съдържат: арган, арника, невен, роза, екстрат от охлюви, козе мляко, алено грозде, алое вера, шипка, маслина, макадамия, хмел, нар, зехтин, зелен чай, авокадо, масло от какао и кокос, коноп, мед и шеа, черен ориз. Може да включват колаген или хиалурон.

 3 крема за лице: по какъв начин да стегнете кожата на лицето?

Антиоксидантни кремове за лице

Тези кремове по-скоро са като отбрана на кожата против оксидативния стрес.

Антиоксидантните кремове оказват помощ по-скоро срещу образуването на бръчки, в сравнение с за стягане на кожата. Подхранват клетките в дълбочина, като в допълнение изглаждат кожата и я лекуват от възпаления.

Всички сме чували за свободните радикали в организма, които основават доста вреди, като въздействат на здравите кафези и предизвикват стареене на кожата. Антиоксидантите се борят против нездравословните радикали като се включват в козметчините средства: кремове, серуми, шампоани, лосиони и други

Най-важното при тях е, че съдържат скъпи витамини: А, Е, С, В. Съдържат селен, коензим Q10.

Стимулират регенерацията на клетките и заличават несъвършенствата: петна, бръчки, следи от зачервяване. Работят на клетъчно равнище и в случай че са обогатени с други съставки, работят благотворно против процесите на стареене.

 3 крема за лице: по какъв начин да стегнете кожата на лицето?

Клетъчни регулатори

За да стегнете кожата на лицето, използвайте клетъчни регулатори.

Те целят да засилят производството на натурален колаген в кожата. По този метод могат да спрат процесите на стареене за много дълго време и да стегнат кожата на лицето.

Те се разделят на два типа: кремове за стягане и кремове срещу бръчки, само че съдържат специфични съставки като ретиноли, пептиди и витамини.

Какво съставлява ретинолът?

Това е витамин А, който е съществена съставна част в кремовете срещу стареене. Може да избирате крем, който съдържа този витамин, с цел да постигнете стремежи резултат. В храната той се съдържа в зеле, моркови, кайсии.

 3 крема за лице: по какъв начин да стегнете кожата на лицето?

Други потребни средства, с цел да опънете кожата на лицето:

Хранителни добавки

За по-добра кожа и юношески тип, може да употребявате и хранителни добавки. В някои от тях има колаген, а точно той работи за стягане на кожата.

Изследвания на учени са потвърдили, че тъкмо колагеновите съставки дават тази разтегливост и цялост на кожата. Колагеновите пептиди по натурален метод спомагат производството на колаген и нови молекули, потребни за кожата.

Лицеви извършения (face yoga)

Номер 1 Упражнение жираф

Ръцете ви да бъдат начело над гърдите. Изтеглете долната джука напред и наклонете главата обратно. Стойте по този начин като извършите две мудни вдишвания.

Номер 2 Упражнение лебед

Извъртете врата встрани и задръжте. Усетете по какъв начин външните елементи на лицето и врата се стягат. Направете и в противоположната посока.

Масажиране на лицето

Масажите оказват въздействие най-вече на еластичността на кожата, която е почнала да понижава с възрастта. Ако масажите се вършат благодарение на някои подхранващи масла (семена на нар, бадемово масло), кожата ще се стегне и естествените съставки ще навлязат изцяло в кожата.

За да стегнете кожата на лицето е целесъобразно масажите да се вършат веднъж месечно. Това оказва помощ на кръвообращението и подкрепя възобновяване на тъканите на тялото и лицето.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР