Ако искате да избягате от класическите летни дестинации като препичане

...
Ако искате да избягате от класическите летни дестинации като препичане
Коментари Харесай

Ето къде да почивате това лято

Ако желаете да избягате от класическите летни дестинации като препичане на морето и разходки в планината, има едно място, което ще ви помогне да го извършите!
е една от обичаните дестинации на посетителите на Италия, поради духа и страстите, с които ги зарежда. Обширните лозови масиви и полета, поръбени с кипариси и безкрайните хълмове са запазената марка на Тоскана. Тук можете да се насладите на прекарвания като дегустация на вино и даже да пренощувате във винарна.
За да обиколите и да видите всичките и забележителности и неповторими пейзажи ви е нужна кола чартърен или обиколна екскурзия.
, също наричана „ парадайс на Земята “, е съчетанието сред широко красивата природа и историческото завещание, асъдействало с доста забележителности, прави района съвършен за художници, за чревоугоднии, за фенове на природата, за фенове на изкуството.

Кухнята на също е нещо, на което можете да се насладите. Тосканските ястия са многочислени и разнородни. Като за начало колбасите и саламите са доста известни там, подготвят се от мляно месо и има доста разнообразни типове, които се овкусяват по друг метод със характерни за района подправки. „ Гармулята “ е ядене познато още през шеснадесети век, съставлява гъста чорба с месо и зеленчуци и се създава основно напролет. Много типични са десертите като да вземем за пример „ Маремматата “, „ рикярелите “, “кавалучите “, „ кастанячото “ и други Можете да опитате доста забавни и нови за вас ястия и десерти, типични за Тоскана.
Това място несъмнено заслужава вниманието ви, с невероятните си забележителности и необятната природа, пивоварните и обичайните ястия. А другите фестивали, изложби, дегустации, празненства – несъмнено ще ви потопят в сюжета на една сантиментална история, придружавана от красивите пейзажи на Тоскана.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР