Ако искат тест за бащинство на всяка, която е решила

...
Ако искат тест за бащинство на всяка, която е решила
Коментари Харесай

Борисов каза знае ли коя е Мата Хари и има ли дете от Борислава Йовчева

Ако желаят тест за бащинство на всяка, която е решила че има дете от мен… Това са неща, които не ме касаят. Утре може и различен на изиска.

Така Бойко Борисов разяснява въпрос на публицист дали думите на Ивайла Бакалова, че е направил дете на Борислава Йовчева, са истина.

Борисов призна, че има интерес да се разбере коя е Мата Хари, само че нейната неточност е, че е снимала, до момента в който него го няма.

Той е безапелационен, че когато са правени фотосите, той не си е бил вкъщи.

Междувременно водачът на ГЕРБ прикани публицистите да бъде разпитан на всевъзможни тематики, тъй като нямало въпрос, на който да не може да отговори.

„ Може и тест за майчинство да ме накарат да направя най-после. На тая възраст знаете ли какъв брой мъчно се вършат деца. Хайде да не се майтапим с такива работи. Народът избира и се чуди по какъв начин да се оправи. След 14-и ще е доста мъчно “, счита водачът на ГЕРБ.

" Какво е споделила Бакалова или еди кой си няма нищо общо с всекидневието на хората. Аз вас запитвам ли ви за връзките ви и децата ви. Това са персонални неща ", добави водачът на ГЕРБ.

" Папи Ханс има две страхотни песни, слушайте ги. " Да си знаел " примерно. Като сме глупави, ще си понасяме по-късно шамарите от живота, тъй като сме подценили обстановката и сме се предоверили “, сподели той.

Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 година ще е неповторим ден, когато ти ще гласуваш по едно и също време за съответен човек (мажоритарен избор на президент) и за лист от хора (подбрани от и правилни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР