Ако искаме да работим с качествени и мотивирани служители, хора,

...
Ако искаме да работим с качествени и мотивирани служители, хора,
Коментари Харесай

Красимир Писков: Ако бизнес лидерите нямат силна енергия, всичко под тях е копи-пейст 

Ако желаеме да работим с качествени и стимулирани чиновници, хора, на които да разчитаме в сложни моменти, е належащо да имаме и концепция, смисъл зад самия бизнес. Бизнес водачите са тези, които дефинират какъв е смисълът на бизнеса, силата и посоката на развиване на бизнеса. Това сподели бизнес консултантът Красимир Писков в предаването " Човекът на фокус " на " Фокус ".

По думите му хората, които имат сходни полезности и вярвания с тези на бизнес водача, работят прелестно дружно и се схващат. Тези чиновници са доста стимулирани и доста по-производителни от хората, които нямат сходни полезности, изясни Писков.

Бизнес водачите са директна функционалност от техните чиновници, акцентира той. " Ако бизнес водачите нямат мощна сила, в случай че не са заредени, всичко под тях ще бъде копи-пейст на тях. Но в случай че тези хора са визионери с хрумвания, те най-вероятно ще притеглят и хора с сила. Ако индивидът от горната страна има по-малка сила от хората изпод, има доста огромна възможност по някаква причина той да стопира развиването на хората изпод ", разяснява гостът.

Той счита, че положителната визуализация също е основна: " На второ място, бизнес водачът би трябвало да има ясна картина за бъдещето на бизнеса. Тук към този момент приказваме за визия. Разбираме, че визията ни е доста мощна, когато множеството хора ни мислят за луди или че това няма по какъв начин да стане. Тогава сме сигурни, че имаме визия, която зарежда и пали хората ", добави Писков.

Според него съвършените чиновници могат да бъдат привлечени, откакто сме създали оценка за мощните страни на бизнеса ни и сме създали профил на търсения претендент за позицията.

" Обясняваме кои сме ние, какво вършим, кое е хубавото нещо при нас и какви качества, полезности и темперамент би трябвало да има този човек по този начин, че да се сработи добре с нас. Нека напишем какво вършим, в какво имаме вяра, какъв проблем взема решение нашият бизнес. Фокусът би трябвало да бъде към индивида, който привличаме ", разясни специалистът.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР