Ако имате съпруг, който ви кара да се усмихвате всеки

...
Ако имате съпруг, който ви кара да се усмихвате всеки
Коментари Харесай

Ако отговорите с Да на тези въпроси, значи имате страхотен съпруг

Ако имате брачен партньор, който ви кара да се усмихвате всеки ден, може би имате щастието да се радвате на безусловната му обич. Но освен усмивката е показателна за това какъв брой сполучлив е бракът ви. Има още признаци, които демонстрират, че брачният партньор ви е най-хубавият за вас и сте късметлийка да сте разкрили любовта точно в негово лице. Ако можете да отговорите с „ да “ на тези въпроси, значи брачният партньор ви е страховит.

Страхува ли се брачният партньор ви от вашите страсти?
Един от най-важните въпроси, на които е значимо да отговорите с „ да “. Много от споровете в брака и връзките пораждат поради неразбирането на страстите на другия. И защото мъжете и дамите имат друга емоционалност, постоянно мъжете се опасяват от внезапните промени в настроенията на дамите, не ги схващат, считат проявата на страсти и сълзи за уязвимост. Ако обаче вашият брачен партньор ви схваща изцяло, не ви съди и приема емоционалността ви, значи той просто е страховит.

Познава ли брачният партньор ви езикът ви на любовта?
Ако половинката ви доста добре познава езика ви на любовта, това значи, че той ви схваща доста добре. Всяка дума и жест от ваша страна са разчетени вярно. Освен това брачният партньор ви евентуално доста добре знае по какъв начин да ви зарадва, точно тъй като познава освен любовния ви език, а и това, което може да ви зарадва.

Постоянен ли е в напъните си?
Ако брачният партньор ви е пореден и не се отхвърля елементарно, а продължава да поставя старания в името на връзката ви всеки ден, той е страховит брачен партньор и вие би трябвало да се радвате. Много постоянно нежеланието за полагане на старания и неналичието на мотивация за всекидневно развиване на връзките са повода за поява на раздор в доста връзки. Желанието на брачна половинка ви да работи върху подобряването на връзките ви всеки ден демонстрира неговата безусловна обич и съзнателен избор да бъде с вас.

Дава ли ви той свободата да бъдете себе си?
Още една причина за разпад в връзките в брака и връзките е стремежът на единия сътрудник да промени другия. Ако брачният партньор ви непрекъснато ви подлага на критика, пробва се да ви поправя, да ви разколебае в мнението и дейностите ви и се старае да ви накара да действате и мислите по неговия метод, това последователно ви отдалечава от вас самите. В случай, че вашият брачен партньор не прави това, а ви приема каквито сте, той е прелестен и вие би трябвало да се радвате, че имате такава връзка.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР