Ако имаме мандат и сме първа политическа сила ще си

...
Ако имаме мандат и сме първа политическа сила ще си
Коментари Харесай

ГЕРБ е готова да управлява с ДПС

Ако имаме мандат и сме първа политическа мощ ще си стиснем ръцете с оня политически план или с онази партия, която е подготвена да работи за една същинска непоклатимост за решение на съответните проблеми. Ще търсим умело ръководство и схващане. Готови сме добре да преосмислим разновидността с разграничителните линии.

Това отговори Росица Кирова, зам.-председател на Народното събрание от ГЕРБ-СДС на въпрос на Euronews Bulgaria дали биха си стиснали ръцете с Движение за права и свободи.

Готови сме за избори постоянно, само че не желаеме, защото те не са положителни за България, изключително в случай че не доведат до някакъв по-различен резултат, разяснява Кирова за вота на съмнение и идните дейности от тук нататък.

Не дадохме стъпка обратно във връзка с позицията ни за РСМ. Ние дефинирахме националната позиция по въпроса като приехме най-хубавото направено предложение досега. Дадохме зелена светлина за развиването на Северна Македония като по едно и също време с това подчертахме националните цели. Като стартираме с вписването на българите в конституцията и стигнем до това, че поставихме условия за спазването на контракта за добросъседство и взехме решение по никакъв метод да не бъде тълкувано признаването на македонския език. Решението на Народно събрание пристигна в миг, в който цяла Европа го очакваше, сподели тя по горещата тематика от деня.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР