Ако има природно явление, което да опише най-точно личния живот

...
Ако има природно явление, което да опише най-точно личния живот
Коментари Харесай

Глътка въздух за Берен Саат - актрисата се събра с мъжа си, посвети му мили думи за ЧРД

Ако има естествено събитие, което да опише най-точно персоналния живот на известната турска актриса Берен Саат, то това сигурно е бурята. През средата на предходната година медиите в Турция за първи път загатваха за проблеми в брака ѝ с музиканта Кенан Доулу - двамата бяха пред бракоразвод.

Виж още: Йозджан Дениз се разведе с жена си, а в този момент отново се събраха! В Турция са уверени: ще има нова женитба

През цялата предходна година и двамата се концентрираха върху специалностите си, не споделяха общи фотоси, не вървяха и на почивки дружно. Причина за идния бракоразвод съгласно турските медии беше и неналичието на общ техен правоприемник, което изострило взаимоотношенията. В продължение на 5 години двамата по този начин и не станаха родители, а версията за репродуктивни проблеми беше най-тиражираната. Дори приетите и у нас светила по ин-витро процедури не могли да оказват помощ на Берен. 

Виж още: Лошото момче на турските сериали сподели фамилията си! Уверихме се - кръвта вода не става!

Е, всичко това към този момент е зад тила на двама им и те още веднъж са дружно. Кенан, който единствено след дни ще чества своя рожден ден, получи безценен подарък от Берен. Става въпрос за поема, отдадена на любовта ѝ към него. Това е коренна смяна по отношение на рождения ден на музиканта предходната година, в чието навечерие Берен Саат написа в Instagram, че е изгубила своя сътрудник. 

Виж още: Златото на баща: Venci Venc' с покъртителен пост, хиляди го харесаха

Междувременно в някои турски таблоиди се появи и информацията, че не сами връзките сред Берен и Кенан са се затоплили, само че и сред ней и свекърва ѝ. Двете се чували постоянно по време на карантината в Турция и снахата постоянно пазарувала хранителни артикули и медикаменти за майката на обичания мъж, с цел да ги праща по пощальон.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР