Ако има нужда да защитим Конституцията, ако е необходимо, ще

...
Ако има нужда да защитим Конституцията, ако е необходимо, ще
Коментари Харесай

Вдигаме 20 хил. на митинг, ако се наложи: ДПС

" Ако има потребност да защитим Конституцията, в случай че е належащо, ще прикани всички виновни български жители и най-много симпатизантите на Движение за права и свободи на протест ”, съобщи пред bTV водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ в коментар за свадите към Изборния кодекс (ИК).

" Очаквам доста повече от 20 000, тъй като демокрацията е полезност. И когато губим демокрацията, губим всичко, губим държавността ", закани се той.

" По какъв метод ще пазиме Конституцията и законите е наше право. Едни хора, които два дни са в нервност в Народно събрание и приканват за митинги, с цел да се нарушава Конституцията, са избрали този метод - нервност и апели. Ние имаме различен, " уточни Карадайъ.

" Драма в Народното събрание не гледаме. Виждаме народни представители, които са в нервност ”, акцентира водачът на Движение за права и свободи във връзка връщането на хартиената бюлетина. " Чухме от истериците изявления за морал. Съгласно Конституцията всеки български жител има право на глас. В ИК написа, че гласуването е наложително. Технологията, с която лимитират българските жители да гласоподават, за тях е морал, " разяснява Карадайъ.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР