Ако има нещо, по което Благой Георгиев, по-известен като Джизъса

...
Ако има нещо, по което Благой Георгиев, по-известен като Джизъса
Коментари Харесай

Джизъса на Космоса: Илон Мъск станал тайно баща на близнаци

Ако има нещо, по което Благой Георгиев, по-известен като Джизъса и милиардера Илон Мъск си наподобяват, то несъмнено е бомбастичното движение, с което сменят дамите и вършат деца. И би трябвало да им признаем - тези хора несъмнено се грижат популацията на планетата да се множи.

Шегата настрани, само че през днешния ден научихме, че Илон Мъск още веднъж е станал татко и то скрито, и то на близнаци. Човекът нееднократно е споделял, че съгласно него, в фамилиите би трябвало да има по-висока раждаемост и явно той е приел тази задача драговолно. И към този момент публично е баща на цели 9 наследника, от...немалко дами.

Говори се, че близнаците са плод на любовта му с изпълнителната директорка на Neuralink Шивон Зилис, която е с цели 15 години по-млада от Мъск. Всъщност, двете деца се родили напълно малко преди формалната разлъка на милиардера с Граймс и малко преди той да стане татко и на детето си с нея, което беше износено от сурогатна майка. Абе, объркана работа, само че в резюме - Илон е станал татко на три деца в границите на няколко седмици, което сигурно е негов персонален връх.

 Илон Мъск

Далеч по-спокойно го кара Благой Георгиев, който досега е татко на 4 деца, само че те също са родени единствено в интервал от няколко години. А и футболистът удостовери, че с Полина сигурно ще имат дете, тъй че новината за бебе номер 5 евентуално ще научим скоро.

Но да се върнем на Илон Мъск...

 Илон Мъск, Граймс

Първите две деца на Милиардера са близнаците Ксавие и Грифин, родени през 2004 година Те са плод на любовта сред Мъск и Джъстин Уилсън, които бяха женени сред 2000 и 2008 година Всъщност, първата им рожба е родена през 2002 година, само че умря едвам 10 седмици, откакто се появи на бял свят от синдрома на неочакваната детска гибел.

През 2006 година се раждат синовете им Саксон, Кай и Деймиън. И макар толкоз доста деца и години в съразмерен съюз, Илон и Джъстин се разделят.

Дълго време по-късно милиардерът е имал връзки с доста звездни хубавици, в това число и със скандалната Амбър Хърд, само че се обвързва по-сериозно едвам през 2019 година, когато среща певицата Граймс. В рамките на двегодишната си връзка те станаха родители на две деца, като второто им дете е износено от сурогатна майка. Първото им се ражда на 4-и май 2020 година и носи необикновеното име X Æ A-Xii, а второто им, което носи името Екса Дарк Сидерел, се роди в края на 2021 - безусловно седмици, преди Илон и Граймс да се разделят публично.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР